Assetto Corsa modları nasıl silinebilir?

Berat134

Picopat
Daha fazla  
Çakır adlı YouTube kanalinin videosunu izleyip yapmak istedim ama yapamadım, content Manager indirdim yönetici olarak da çaliştirdim ama sonda bir hata yaptım ve hatami düzeltmek için yardım istiyorum, acilen yardım eder misiniz? Mod kurmayacağım silmek istiyorum. 7 adet dosya yukletti oyun dosyasinin içine 500 tane şey yükledi bilgisayar ve bunlari silmek istiyorum, acilen yardım eder misiniz?

@Einstein hocam sizin bir bilginiz var mı?

Çakır adlı YouTube kanalinin videosunu izleyip yapmak istedim ama yapamadım, content Manager indirdim yönetici olarak da çaliştirdim ama sonda bir hata yaptım ve hatami düzeltmek için yardım istiyorum, acilen yardım eder misiniz? Mod kurmayacağım silmek istiyorum. 7 adet dosya yukletti oyun dosyasinin içine 500 tane şey yükledi bilgisayar ve bunlari silmek istiyorum, acilen yardım eder misiniz?

@Einstein hocam sizin bir bilginiz var mı?

Bu video ile sildim ben geçenlerde tüm Assetto Corsa oyunu dahil dosya content Manager vb
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
biraz uğraştırıcı ama değer.

Tek tek bulup dosyalardan silmen gerekir, örneğin araç moduysa Content > Cars veya harita
moduysa Content > Tracks gibi. Uğraşmak istemiyorsan oyunu komple silmen lazım, zaten büyük dosyalar araba ve haritalar olduğu için, bahsettiğim klasörlerin içinde oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı