Assetto Corsa modu trojanını Defender silebilmiş midir?

Swoz

Hectopat
Arkadaşlar, ben Assetto Corsa araba modu indirdim. Windows Defender'da uyarı verdi ve sildim. Kaspersky'de tam tarama yaptım ve bir sorun çıkmadı. Virüs hala var mıdır?

Defender'in güvenli mi olduğunu zannediyorsun? Trojan'i VirusTotal ile taratmayı denedin mi? VirusTotal sonuçlarını merak ediyorum. Defender her zaman yetersiz, temizlese bile kalıntıları kalıyor. Başka bir servis gibi kendini tanıtan virüslere karşı korumasız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğin site herkes tarafından kullanılan bir siteyse trojen yeme ihtimalin az. Bilinmeyen farklı bi siteden indirdiysen ve bu hatayı verdiyse Kaspersky ile taratmayı deneyin.

Kalıntıları olabilir, yine de VirusTotal sonuçlarını at. Kaspersky ile temizlemişsin zaten ama. Basit bir trojan ise Defender belki temizleyebilir.

Temiz kurulum yapmayı bilmiyorum maalesef.

Yaptığınız işlem eğer bilgisayardaki tüm dosyaları sil derseniz virüs varsa ondan kurtulursunuz ama bilgisayar hızlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…