Assetto Corsa mouse ile oynanır mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
ETS 2'yi mouse ile çok güzel oynamıştım, Assetto Corsa mouse ile oynanabiliyor mu? Bir de ben şehirde sadece turlayacağım böyle araba falan süreceğim Online girmeden öyle oluyor mu?

Oynanır, niye oynanmasın? Sadece direksiyonla oynanan bir oyun olsa bu kadar başarılı olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse ile oynaman için biraz alışman lazım. Bir zamanlar ben de oynamıştım YouTube'dan videolarına bakarak yapabilirsin ve evet online girmeden şehirde turlayabilirsin yine YouTube'dan Assetto Corsa trafik modu yazarak hem yapay zekalı botlar ve şehir mapini kurabilirsin. Şimdiden iyi oyunlar dostum.

Ben bu videodaki gibi şehirde gezmek için satın alacağım, hangi moda girmem lazım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi dostum YouTube'dan videolarına bak Assetto Corsa trafik modu diye araştır oradan rahatça yaparsın.

Deneyimlerime göre:
Direksiyon(900)>Mouse>Gamepad>Klavye

Mouse ile oynarken dpi tuşu olursa tadından yenmez. Böylelikle yüksek hızlarda düşük hassasiyet ile daha iyi kontrol edebilir, viraja gelince hassasiyeti arttırıp daha hızlı çevirebilirsiniz direksiyonu.
Ek olarak sol tıkı gaz, sağ tıkı da fren olarak ayarlamayı unutmayın. Windows ayarlarında fare hızlandırması kapalı olmalı.

Mouse'da doğal olarak gaz ve fren ayarı olmadığı için burada normal araçtaki gibi değil de eğer araç güçlü ise, lastik kötü ise veya virajda iseniz yüksek viteste-düşük devirde kullanmanız spin atmanızı önler. Ek olarak kaymaması için (virajda) gaza bas bırak yapmak faydalı olabilir. Tabi bu dediğim güçlü araçlar için. Mazda MX-5 Miata'da full gaz gidebilirsiniz Fren yaparken de virajda ön tekerleri kitlememesi için arada bırakmak faydalı olacaktır.

Mouse>Gamepad dememin sebebi de analog'ta direksiyon kontrolünün zor olması. Özellikle de simülasyon oyunu olduğu için. Bazı simülasyon oyunlarında bunun için özel ayarlar var ama Assetto'da yok. Belki Gamepad modu vardır orasını bilmiyorum.

Gerçekten doğru, şu an Dirt 2.0 oynuyorum direksiyondan daha iyi kontrol ediliyor sürekli drift attığımız için.

Kaç DPI öneriyorsunuz rahat kullanım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…