whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Öncelike merhaba! CM uygulamasından Online DPC serverlerine girerken böyle bir hata veriyor. Bunun çözümü var?
Öncelike merhaba! CM uygulamasından Online DPC serverlerine girerken böyle bir hata veriyor. Bunun çözümü var?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 22 Şubat 2023 #2 CSP sürümünüz kaç? Artı 0 Eksi
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 Selim Kurt dedi: Csp sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... 1.79 kullanıyorum. Selim Kurt dedi: Csp sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... 1 haftadır uğraşiyorum halen çözemedim yanlız kurt61 dedi: 1.79 kullanıyorum. @yanlız kurt61 1 haftadır uğraşiyorum halen çözemedim Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 22 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Selim Kurt dedi: Csp sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... 1.79 kullanıyorum. Selim Kurt dedi: Csp sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... 1 haftadır uğraşiyorum halen çözemedim yanlız kurt61 dedi: 1.79 kullanıyorum. @yanlız kurt61 1 haftadır uğraşiyorum halen çözemedim Genişletmek için tıkla...
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 22 Şubat 2023 #4 @yanlız kurt61 Haritayı baştan kurar mısınız? Ancak dosya konumuna kendiniz kurun. Content Manager'e sürüklemeyin. Artı 0 Eksi
@yanlız kurt61 Haritayı baştan kurar mısınız? Ancak dosya konumuna kendiniz kurun. Content Manager'e sürüklemeyin.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #5 Selim Kurt dedi: @yanlız kurt61 Haritayı baştan kurar mısınız? Ancak dosya konumuna kendiniz kurun. Content Manager'e sürüklemeyin. Genişletmek için tıkla... Kendim kurdum zaten Manager'a atmadım. Oyunun dosyalarına attım haritayı. Artı 0 Eksi
Selim Kurt dedi: @yanlız kurt61 Haritayı baştan kurar mısınız? Ancak dosya konumuna kendiniz kurun. Content Manager'e sürüklemeyin. Genişletmek için tıkla... Kendim kurdum zaten Manager'a atmadım. Oyunun dosyalarına attım haritayı.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 22 Şubat 2023 #6 @yanlız kurt61 O zaman geriye 2 çare kalıyor. 1-) Custom Shader Packi manuel olarak kendiniz kuracaksınız. 2-) Haritayı sil baştan kuracaksınız. Artı 0 Eksi
@yanlız kurt61 O zaman geriye 2 çare kalıyor. 1-) Custom Shader Packi manuel olarak kendiniz kuracaksınız. 2-) Haritayı sil baştan kuracaksınız.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #7 Selim Kurt dedi: @yanlız kurt61 O zaman geriye 2 çare kalıyor. 1-) Custom Shader Packi manuel olarak kendiniz kuracaksınız. 2-) Haritayı sil baştan kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Sizde bu sorunu yaşadınız mi? Artı 0 Eksi
Selim Kurt dedi: @yanlız kurt61 O zaman geriye 2 çare kalıyor. 1-) Custom Shader Packi manuel olarak kendiniz kuracaksınız. 2-) Haritayı sil baştan kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Sizde bu sorunu yaşadınız mi?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 22 Şubat 2023 #8 yanlız kurt61 dedi: Sizde bu sorunu yaşadınız mi? Genişletmek için tıkla... Yaşamadım. Genellikle bu sorunlar harita veya CSP yüzünden olur. Haritada sorun yoksa CSP ile ilgilidir diye düşünüyorum, hata açıklaması da bunu gösteriyor zaten. Artı 0 Eksi
yanlız kurt61 dedi: Sizde bu sorunu yaşadınız mi? Genişletmek için tıkla... Yaşamadım. Genellikle bu sorunlar harita veya CSP yüzünden olur. Haritada sorun yoksa CSP ile ilgilidir diye düşünüyorum, hata açıklaması da bunu gösteriyor zaten.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #9 Selim Kurt dedi: @yanlız kurt61 o zaman geriye 2 çare kalıyor. 1-) Custom shader packi manuel olarak kendiniz kuracaksınız. 2-) haritayı sil baştan kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Custom shader packi nereden yükleyebilirim? Artı 0 Eksi
Selim Kurt dedi: @yanlız kurt61 o zaman geriye 2 çare kalıyor. 1-) Custom shader packi manuel olarak kendiniz kuracaksınız. 2-) haritayı sil baştan kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Custom shader packi nereden yükleyebilirim?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 22 Şubat 2023 #10 yanlız kurt61 dedi: Custom shader packi nereden yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Custom Shaders Patch acstuff.ru Artı 0 Eksi
yanlız kurt61 dedi: Custom shader packi nereden yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Custom Shaders Patch acstuff.ru