S salih2008 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 RAM 16 gb 2800mhz Ekran kartı rx580 8gb Anakart ga-a320m-h İşlemci r5 2600 Modları falan kurdum shutoko revival project in resmi sunucusuna girmeye çalışırken official server failed to connect handsake failed böyle hata veriyor. Yardım eder misiniz? Bu da resim. Bilen biri varsa sevinirim. Son düzenleme: 29 Ocak 2025
Modları falan kurdum shutoko revival project in resmi sunucusuna girmeye çalışırken official server failed to connect handsake failed böyle hata veriyor. Yardım eder misiniz? Bu da resim. Bilen biri varsa sevinirim.
eco123 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Sunucuda sağ altta yenile var ona basıp birdaha girmeyi deneyin ben bu hatayı aldığım zaman birdaha girmeyi deneyince oluyor. Başka sunucuya girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Sunucuda sağ altta yenile var ona basıp birdaha girmeyi deneyin ben bu hatayı aldığım zaman birdaha girmeyi deneyince oluyor. Başka sunucuya girmeyi deneyin.
KS KS S salih2008 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 eco123 dedi: Sunucuda sağ altta yenile var ona basıp bir daha girmeyi deneyin ben bu hatayı aldığım zaman bir daha girmeyi deneyince oluyor. Başka sunucuya girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka sunuculara gire biliyorum. Kaç kez girmeyi denesem de olmuyor. salih2008 dedi: Başka sunuculara gire biliyorum. Kaç kez girmeyi denesem de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bazılarına giremiyorum bir de giremediğim Türk sunucusu var. Yine aynı hata. Son düzenleme: 30 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
eco123 dedi: Sunucuda sağ altta yenile var ona basıp bir daha girmeyi deneyin ben bu hatayı aldığım zaman bir daha girmeyi deneyince oluyor. Başka sunucuya girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka sunuculara gire biliyorum. Kaç kez girmeyi denesem de olmuyor. salih2008 dedi: Başka sunuculara gire biliyorum. Kaç kez girmeyi denesem de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bazılarına giremiyorum bir de giremediğim Türk sunucusu var. Yine aynı hata.
eco123 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 Büyük İhtimal bazı girmeye çalıştığın sunucular ya özel sunucular veya CSPnin uyumlu olmadığı sunucular. Bana girebildiğin 1 server ve giremediğin 1 serverin SS'lerini atar mısın? Artı 0 Eksi
Büyük İhtimal bazı girmeye çalıştığın sunucular ya özel sunucular veya CSPnin uyumlu olmadığı sunucular. Bana girebildiğin 1 server ve giremediğin 1 serverin SS'lerini atar mısın?