Assetto Corsa Online'da oyuncular gözükmüyor

IrResistibLe35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben her sunucuya girdim hiçbir oyuncu goremedim sunucuda bir sürü kisi var ve arkadasımla aynı yere geldik goremedik birbirimizi. Yardımcı olur musunuz?

aynı serveri girdik ve onlinea da girdik ismi bile yazıyordu sunucuda
oyunu 12 saat oynadım bi oyuncu bile gormedim 100 tane falan sunucu ya girdim rahat
Online'a girdiğini sanmıyorum. Aynı servera girip birbirinizi bulamamanız imkansız.
aynı serveri girdik ve onlinea da girdik ismi bile yazıyordu sunucuda
oyunu 12 saat oynadım bi oyuncu bile gormedim 100 tane falan sunucu ya girdim rahat

Son düzenleme:
Dediğiniz Server şu an benim listemde çıkmadı, belki de aktif değildir şu anda. Zaten server özelinde değil anladığım kadarıyla 100 tane sunucuya girdim dediniz, hiç oyuncu görememişsiniz. Mesela şu severlara girmeyi deneyin (tabi mod, DLC falan eksikse bu attıklarım görünmeyebilir sizde):

1636401359294.png

benim girdigim sunucularda oyuncular vardı ve sorun connection ıssue the server seems to be unavailable cözümü biliyorsan tesekkür ederim
Dediğiniz Server şu an benim listemde çıkmadı, belki de aktif değildir şu anda. Zaten server özelinde değil anladığım kadarıyla 100 tane sunucuya girdim dediniz, hiç oyuncu görememişsiniz. Mesela şu severlara girmeyi deneyin (tabi mod, DLC falan eksikse bu attıklarım görünmeyebilir sizde):

Eki Görüntüle 1209892
Bende MS yerin de ? var pingim yazmıyo oyuna girdigimdede connection ıssue yazıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı