T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 16 Kasım 2022 #1 Assetto Corsa otoban modu @Lee Yubin haritaları indirdim ama haritayı nasıl koyacağım? Konunuza göz gezdirdim ama bulamadım.
Assetto Corsa otoban modu @Lee Yubin haritaları indirdim ama haritayı nasıl koyacağım? Konunuza göz gezdirdim ama bulamadım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Kasım 2022 #2 "Haritayı nasıl koyacağım"dan kastınız nedir, anlamadım?
zPrestige Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #3 TheDarkS16 dedi: Assetto Corsa otoban modu @Lee Yubin haritaları indirdim ama haritayı nasıl koyacağım? Konunuza göz gezdirdim ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Content Manager'ın üstüne atacaksınız.
TheDarkS16 dedi: Assetto Corsa otoban modu @Lee Yubin haritaları indirdim ama haritayı nasıl koyacağım? Konunuza göz gezdirdim ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Content Manager'ın üstüne atacaksınız.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 16 Kasım 2022 #4 Lee Yubin dedi: "Haritayı nasıl koyacağım"dan kastınız nedir, anlamadım? Genişletmek için tıkla... Otoban haritasını göremiyorum haritalarda. zPrestige dedi: Content Manager'ın üstüne atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Lee Yubin dedi: "Haritayı nasıl koyacağım"dan kastınız nedir, anlamadım? Genişletmek için tıkla... Otoban haritasını göremiyorum haritalarda. zPrestige dedi: Content Manager'ın üstüne atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
zPrestige Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #5 TheDarkS16 dedi: Otoban haritasını göremiyorum haritalarda. Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Bir dosyayı diğer bir dosyanın içine atar gibi srp dosyasını tutup üstüne sürüklüyeceksiniz.
TheDarkS16 dedi: Otoban haritasını göremiyorum haritalarda. Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Bir dosyayı diğer bir dosyanın içine atar gibi srp dosyasını tutup üstüne sürüklüyeceksiniz.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 16 Kasım 2022 #6 zPrestige dedi: Bir dosyayı diğer bir dosyanın içine atar gibi srp dosyasını tutup üstüne sürüklüyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Discord var mı hocam.
zPrestige dedi: Bir dosyayı diğer bir dosyanın içine atar gibi srp dosyasını tutup üstüne sürüklüyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Discord var mı hocam.
zPrestige Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #7 TheDarkS16 dedi: Discord var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef formun kurallarına göre veremem hocam.
TheDarkS16 dedi: Discord var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef formun kurallarına göre veremem hocam.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 16 Kasım 2022 #8 zPrestige dedi: Maalesef formun kurallarına göre veremem hocam. Genişletmek için tıkla... Ulaşa bileceğim bir yer var mı Steam verirn oradan discordunuzu alayım. @Lee Yubin @zPrestige böyle kalıyor açılmıyor ki. Son düzenleme: 16 Kasım 2022
zPrestige dedi: Maalesef formun kurallarına göre veremem hocam. Genişletmek için tıkla... Ulaşa bileceğim bir yer var mı Steam verirn oradan discordunuzu alayım. @Lee Yubin @zPrestige böyle kalıyor açılmıyor ki.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Kasım 2022 #9 TheDarkS16 dedi: @Lee Yubin @zPrestige böyle kalıyor açılmıyor ki. Genişletmek için tıkla... Tüm serverlarda mı böyle?
TheDarkS16 dedi: @Lee Yubin @zPrestige böyle kalıyor açılmıyor ki. Genişletmek için tıkla... Tüm serverlarda mı böyle?
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 16 Kasım 2022 #10 Lee Yubin dedi: Tüm serverlarda mı böyle? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam halletim bazı dosyalar eksikmiş dosyaları düzenle yaptım Steam'den düzeldi. Lee Yubin dedi: Tüm serverlarda mı böyle? Genişletmek için tıkla... Hocam selam uzun aradan sonra tekrar bir sorum olacak ben neden otabanda başlamıyorum başka yerden başlıyorum trafic haritasında. @Lee Yubin Son düzenleme: 24 Mart 2023
Lee Yubin dedi: Tüm serverlarda mı böyle? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam halletim bazı dosyalar eksikmiş dosyaları düzenle yaptım Steam'den düzeldi. Lee Yubin dedi: Tüm serverlarda mı böyle? Genişletmek için tıkla... Hocam selam uzun aradan sonra tekrar bir sorum olacak ben neden otabanda başlamıyorum başka yerden başlıyorum trafic haritasında. @Lee Yubin