Metehajj Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Xbox Series S var bende. Assetto Corsa indirdim ama o videolarda gördüğümüz otoban modunu bulamadım. Yani trafikte araç sollama modu da diyebiliriz.
Xbox Series S var bende. Assetto Corsa indirdim ama o videolarda gördüğümüz otoban modunu bulamadım. Yani trafikte araç sollama modu da diyebiliriz.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 880 Çözümler 7 3 Mart 2024 #2 Metehajj dedi: Xbox Series S var bende. Assetto Corsa indirdim ama o videolarda gördüğümüz otoban modunu bulamadım. Yani trafikte araç sollama modu da diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Konsollara mod indirilmez. Bilgisayar olması lazım.
Metehajj dedi: Xbox Series S var bende. Assetto Corsa indirdim ama o videolarda gördüğümüz otoban modunu bulamadım. Yani trafikte araç sollama modu da diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Konsollara mod indirilmez. Bilgisayar olması lazım.
Metehajj Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 hamiltonfedaisi dedi: Konsollara mod indirilmez. Bilgisayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
hamiltonfedaisi dedi: Konsollara mod indirilmez. Bilgisayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim