Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 17 Şubat 2023 #1 İyi akşamlar meşhur Shutoko mapi kasıyor. Uzun otoban harita tavsiyeniz var mı? Oyunun haritalarında gazlanmıyor da
İyi akşamlar meşhur Shutoko mapi kasıyor. Uzun otoban harita tavsiyeniz var mı? Oyunun haritalarında gazlanmıyor da
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Şubat 2023 #2 Oyunun haritalarında gazlanmıyor derken? Nürburgring Nordschleife gibi bir şaheser var.
Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 17 Şubat 2023 #3 eth dedi: Oyunun haritalarında gazlanmıyor derken? Nürburgring nordschleife gibi bir şaheser var. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında nürburgring'i hiç denememiştim deneyeceğim. Ama arkaya ebru gündeş açıp otobanda gazlamakta güzel olur aslında
eth dedi: Oyunun haritalarında gazlanmıyor derken? Nürburgring nordschleife gibi bir şaheser var. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında nürburgring'i hiç denememiştim deneyeceğim. Ama arkaya ebru gündeş açıp otobanda gazlamakta güzel olur aslında
E Enes Karatepe Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Shutoko revival project 0.9.1 kurup üstüne bir trafik modu ve araba modu arkada müziği açarsın gazlarsın. Shutoko revival project harita bu. Aaaa hocam pardon kasıyor demişsiniz görmedim.
Shutoko revival project 0.9.1 kurup üstüne bir trafik modu ve araba modu arkada müziği açarsın gazlarsın. Shutoko revival project harita bu. Aaaa hocam pardon kasıyor demişsiniz görmedim.