Assetto Corsa oynanırken debriyajsız vites atıyor

Güngör Özlü

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Assetto üstünde h vites yaptım debriyaj da ayarlı çalışıyor fakat debriyaja bassam da basmasam da vites atıyor. Bunun bir yolu var mı? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Assetto üstünde h vites yaptım debriyaj da ayarlı çalışıyor fakat debriyaja bassam da basmasam da vites atıyor. Bunun bir yolu var mı? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Map başlatırken sol aşağıda zorluk ayarları olması gerekli oradan Clutch debriyaj ile alakalı bir seçenek vardı onu kapatırsan debriyajsız olarak çalışacaktır

Map başlatırken sol aşağıda zorluk ayarları olması gerekli oradan Clutch debriyaj ile alakalı bir seçenek vardı onu kapatırsan debriyajsız olarak çalışacaktır.

Hocam benim istediğim debriyajlı olması ama kapatsam da 2 türlü vites atıyor ve araba kalkarken de aynı debriyajlı da debriyajsızda.

Hocam benim istediğim debriyajlı olması ama kapatsam da 2 türlü vites atıyor ve araba kalkarken de aynı debriyajlı da debriyajsızda.

Ayarlarda o seçenek profesyonele çekin hocam şu anda oyun kurulu olmadığı için görsel gösteremiyorum

Automatic Clutch diye geçiyor olması gerekli oyun içerisindeki ayarlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…