Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Şubat 2021 #1 Selam millet, çevremde neredeyse Assetto Corsa oynayan tanıdığım yok. Beraber tandem yapacak keyifli zamanlar geçirecek arkadaş arıyorum.
Selam millet, çevremde neredeyse Assetto Corsa oynayan tanıdığım yok. Beraber tandem yapacak keyifli zamanlar geçirecek arkadaş arıyorum.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Jotariel dedi: Selam millet, çevremde neredeyse Assetto Corsa oynayan tanıdığım yok. Beraber tandem yapacak keyifli zamanlar geçirecek arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu gece indireyim oynayalım.
Jotariel dedi: Selam millet, çevremde neredeyse Assetto Corsa oynayan tanıdığım yok. Beraber tandem yapacak keyifli zamanlar geçirecek arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu gece indireyim oynayalım.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Şubat 2021 #3 Silinen üye dedi: Bu gece indireyim oynayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz deneyimin olsa iyiydi ben 2 yıldır anca alıştım. Sorun yok oynarız yine de.
Silinen üye dedi: Bu gece indireyim oynayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz deneyimin olsa iyiydi ben 2 yıldır anca alıştım. Sorun yok oynarız yine de.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 Jotariel dedi: Hocam biraz deneyimin olsa iyiydi ben 2 yıldır anca alıştım. Sorun yok oynarız yine de. Genişletmek için tıkla... Oyun yarış oyunu gibiyse 4 yıldır Moto GP oynuyorum.
Jotariel dedi: Hocam biraz deneyimin olsa iyiydi ben 2 yıldır anca alıştım. Sorun yok oynarız yine de. Genişletmek için tıkla... Oyun yarış oyunu gibiyse 4 yıldır Moto GP oynuyorum.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 5 Şubat 2021 #5 Silinen üye dedi: Oyun yarış oyunu gibiyse 4 yıldır Moto GP oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fizikleri gerçekten gerçeğe en yakın deneyimlerimden oldu, Forza Horizon 4'de oynuyorum ancak Assetto kadar güzel drift fiziği yok.
Silinen üye dedi: Oyun yarış oyunu gibiyse 4 yıldır Moto GP oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fizikleri gerçekten gerçeğe en yakın deneyimlerimden oldu, Forza Horizon 4'de oynuyorum ancak Assetto kadar güzel drift fiziği yok.
J3yRelax4 Decapat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #6 Jotariel dedi: Selam millet, çevremde neredeyse Assetto Corsa oynayan tanıdığım yok. Beraber tandem yapacak keyifli zamanlar geçirecek arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bende gelebilirim isterseniz
Jotariel dedi: Selam millet, çevremde neredeyse Assetto Corsa oynayan tanıdığım yok. Beraber tandem yapacak keyifli zamanlar geçirecek arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bende gelebilirim isterseniz
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Mart 2021 #7 J3yRelax4 dedi: hocam bende gelebilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Olur hocam. İletişim bilgisi bırakınız yeterli steam, discord vesaire.
J3yRelax4 dedi: hocam bende gelebilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Olur hocam. İletişim bilgisi bırakınız yeterli steam, discord vesaire.
J3yRelax4 Decapat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #8 Jotariel dedi: Olur hocam. İletişim bilgisi bırakınız yeterli steam, discord vesaire. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Impreza'2K Discord: Imprezax#0066
Jotariel dedi: Olur hocam. İletişim bilgisi bırakınız yeterli steam, discord vesaire. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Impreza'2K Discord: Imprezax#0066
kayrakanberoglu Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #9 Bende oynaya bilirim hala oynuyorsanız.
K kayra22 Centipat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #10 kayrakanberoglu dedi: Bende oynayabilirim hala oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Gel yanlayalım Discord: kayra#2994
kayrakanberoglu dedi: Bende oynayabilirim hala oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Gel yanlayalım Discord: kayra#2994