BayramS Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #1 17 yaşındayım. Oyunda biraz yeniyim. Tek başıma oynamak her oyunda olduğu gibi sıkıcı. Oynamak isteyen varsa linkten ekleyebilir. Steam Community :: StanceX No information given. steamcommunity.com
17 yaşındayım. Oyunda biraz yeniyim. Tek başıma oynamak her oyunda olduğu gibi sıkıcı. Oynamak isteyen varsa linkten ekleyebilir. Steam Community :: StanceX No information given. steamcommunity.com
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 7 Mart 2023 #2 Oyunu hediye edersen seninle oynayabiliriz.
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 BayramS dedi: 17 yaşındayım. Oyunda biraz yeniyim. Tek başıma oynamak her oyunda olduğu gibi sıkıcı. Oynamak isteyen varsa linkten ekleyebilir. Steam Community :: StanceX No information given. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Oyunu almayı düşünüyorum ama online nasıl oynanır emin değilim trafik modunda vs.
BayramS dedi: 17 yaşındayım. Oyunda biraz yeniyim. Tek başıma oynamak her oyunda olduğu gibi sıkıcı. Oynamak isteyen varsa linkten ekleyebilir. Steam Community :: StanceX No information given. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Oyunu almayı düşünüyorum ama online nasıl oynanır emin değilim trafik modunda vs.
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 7 Mart 2023 #4 Zyix01 dedi: Oyunu almayı düşünüyorum ama online nasıl oynanır emin değilim trafik modunda vs. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem kötüyse online trafik modunda çok kasar, serverlar çok ağır. Birde direksiyon setin yoksa pek zevk almassın bence.
Zyix01 dedi: Oyunu almayı düşünüyorum ama online nasıl oynanır emin değilim trafik modunda vs. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem kötüyse online trafik modunda çok kasar, serverlar çok ağır. Birde direksiyon setin yoksa pek zevk almassın bence.
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #5 sonfindikkiran dedi: Hocam sistem kötüyse online trafik modunda çok kasar, serverlar çok ağır. Birde direksiyon setin yoksa pek zevk almassın bence. Genişletmek için tıkla... Sistem güzel sıkıntı yok direksiyon seti de alıcam
sonfindikkiran dedi: Hocam sistem kötüyse online trafik modunda çok kasar, serverlar çok ağır. Birde direksiyon setin yoksa pek zevk almassın bence. Genişletmek için tıkla... Sistem güzel sıkıntı yok direksiyon seti de alıcam