Assetto Corsa DPC trafik mod girmeye çalışıyorum denediğimde 'oyun çöktü.' hatası veriyor. 'content Manager couldn't find out what's wrong.' altında bu yazıyla beraber. Content Manager Full sürüm olmadığı için mi böyle ya da başka bir şey mi var? Bir hevesimiz vardı kursağımızda kaldı.
Denedim olmuyor hocam. Son sürüm 'untested' yazıyordu test edilmiş son sürüme geçtim olmadı yeniden son sürüme geçtim yine olmadı. Oyunu da sildim zaten, ne heves kaldı ne bir şey.
Assetto Corsa DPC trafik mod girmeye çalışıyorum denediğimde 'oyun çöktü.' hatası veriyor. 'content Manager couldn't find out what's wrong.' altında bu yazıyla beraber. Content Manager Full sürüm olmadığı için mi böyle ya da başka bir şey mi var? Bir hevesimiz vardı kursağımızda kaldı.
Bilgisayar özelliklerin ne aynı sorunu bende yaşıyordum PC'nin bakımları 3.5 yıldır yapılmıyordu bakımını yaptırdım PC rahatladı sonra artık trafik moduna girebilmeye başladım PC'nin bakımları yapılmadıysa bakımlarını yaptır ve sistem özelliklerini belirt bazen sistem yetmeyebiliyor.