Çözüldü Assetto Corsa oyun içindeki siyah noktalar ve grenli görüntü nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
RAM
16 gb 3200mhz flarex
Ekran kartı
rx6600
Anakart
asrock b550m hdv
İşlemci
r5 5600
Oyun içerisinde grenli bir görünüm var, content Manager'de de bazen böyle siyah nokta nokta çizgiler çıkıyor ve bazen karmaşık renkler oluyor. Sebebi nedir çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içerisinde grenli bir görünüm var, content Manager'de de bazen böyle siyah nokta nokta çizgiler çıkıyor ve bazen karmaşık renkler oluyor. Sebebi nedir çözemedim.

Eki Görüntüle 2356293

Oyun içerisindeki grenli görünüm kullandığınız post-proccesing filterdan dolayı olabilir, eğer Pure yüklü değilse ve Pure destekli bir ppf kullanıyorsanız bu tarz görüntü sorunları yaşamanız çok doğal, sol plugini ile Pure ppfleri çalışmaz.

Neresi hocam tam olarak?
dikkatli bakarsanız unlock yazısının üstünde dümdüz bir çizgi var. kesik çizgi şeklinde.

Fotoğrafta siyah nokta veya çizgi falan göremedim.

Hocam dikkatli bakarsanız unlock yazısının altından düz kesik çizgi şeklinde gidiyor dikdörtgenimsi bir yapı.

Sol çalışması için ppfilter ve grafik paketini kaldırmak mı gerekiyor? Oyun içindeki grenli görünümü filter değiştirip düzelttim.

Son düzenleme:
Oyundaykende oluyor mu?

Oyundayken belirli yerlerde oluyor. Örneğin aynanın gölgesinin bir kısmında.

Sorunu çözdüm. Extra FX açınca grenli görüntü oluşuyor kapatınca düzeliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_06_ygt_53_bmw_530d_tamworth_uk_streets_21-10-124-14-9-13.jpg
    991,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Pure sadece Sol'ün daha iyi ve kaliteli bir hali, Pure var iken Sol'e ihtiyacınız yok. Hava ve CFG ayarlarini vesaire Pure planner ve Pure Config applerinden yapacaksınız. Pure plannerda ayar yapabilmek için.

Weather ayarının bu şekilde Pure'a ayarlı olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…