Assetto Corsa pistte arabalar gitmiyor

UmutGoprr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Assetto Corsa oyununda trafik modu kurdum Content Manager üzerinden, fakat her şeyi doğru yapmama rağmen oyuna girdiğimde araçlar benim yanımda bekliyor, trafik olmuyor. Ayarlarımı aşağı bıraktım çözebilecek bir babayiğit var mı?

gluglu.PNG

resim_2023-10-03_220449894.png

Kurduğunuz trafik paketine göre çözüm farklılık gösterebilir

Size tavsiyem en baştan alttaki videoda gösterildiği şekilde yüklemeniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Assetto Corsa oyununda trafik modu kurdum content Manager üzerinden, fakat her şeyi doğru yapmama rağmen oyuna girdiğimde araçlar benim yanımda bekliyor, trafik olmuyor. Ayarlarımı aşağı bıraktım çözebilecek bir babayiğit var mı?

Eki Görüntüle 1966194

Eki Görüntüle 1966196

Hocam mapi yüklemişsiniz fakat mesela bu shibaura pa mapiden oynayacaksanız onun traffic modlu mapini indirip normal maple değiştirmeniz gerekmekte.

Hocam mapi yüklemişsiniz fakat mesela bu shibaura pa mapiden oynayacaksanız onun traffic modlu mapini indirip normal maple değiştirmeniz gerekmekte.

Hatta shibaura mapinin traffic dosyasını vereyim ben size Technopat yöneticileri izin verirse.

Son düzenleme:

Hatta shibaura mapinin traffic dosyasını vereyim ben size Technopat yöneticileri izin verirse.
bitane yükledim fakat gene olmadı mümkünse siz bana atın dosyanın indirme linkini ben indireyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı