A ankarafedaisi Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 PS4'de Assetto Corsa oynanır mi teknik detaylar vs bilgi verebilecek biri var mi?
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #2 Ben Xbox'da oynuyordum, gayet iyi oynatıryordu ama PS4'ü bilemem. Artı 0 Eksi
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 28 Ocak 2022 #3 ankarafedaisi dedi: PS4'de Assetto Corsa oynanır mi teknik detaylar vs bilgi verebilecek biri var mi? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Play Store'den alınabilir. Ve ya DVD'den yüklenip oynanabilir. Artı 0 Eksi
ankarafedaisi dedi: PS4'de Assetto Corsa oynanır mi teknik detaylar vs bilgi verebilecek biri var mi? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Play Store'den alınabilir. Ve ya DVD'den yüklenip oynanabilir.
KS KS A ankarafedaisi Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #4 @AzIsırılmışElma mekanikleri vs iyi mi youtube de hep direksiyon seti bisi anlaşılmıyor oyunda kaç tane araba var biliyomusun Artı 0 Eksi
@AzIsırılmışElma mekanikleri vs iyi mi youtube de hep direksiyon seti bisi anlaşılmıyor oyunda kaç tane araba var biliyomusun
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #5 ankarafedaisi dedi: @AzIsırılmışElma mekanikleri vs iyi mi YouTube'da hep direksiyon seti bir şey anlaşılmıyor oyunda kaç tane araba var biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bilgisayardaki tüm arabalar var Xbox'da. Mekanikler vs. aynı. Artı 0 Eksi
ankarafedaisi dedi: @AzIsırılmışElma mekanikleri vs iyi mi YouTube'da hep direksiyon seti bir şey anlaşılmıyor oyunda kaç tane araba var biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bilgisayardaki tüm arabalar var Xbox'da. Mekanikler vs. aynı.