Assetto Corsa Pure ve sol gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows 11

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 gb ram
Ekran kartı
3050
İşlemci
i5 12450h
Merhaba. Bugün dün sol kurdum bugünde Pure kurdum ve sadece yağmur sorunluydu ses geliyor ama yerler veya su gelmiyordu ben de başka bir Pure kurdum o Pure'yi kurunca sol planner, Pure Config filan bir daha gözükmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten öyle olması gerekiyor. Pure ve Sol birbirinden bağımsız çalışan iki farklı mod, sadece yapımcıları aynı kişi. Weather style'dan Pure'u seçmeniz Ayarlar - Custom Shaders Patch kısmındaki weather dan da Pure'u seçmeniz gerekiyor pure kullanabilmek için. Bahsettiğim ikisine de sol seçerseniz sol kullanırsınız. Ayrıca pure planner'dan açtığın ıslaklık ve yağmurun gözükmesi için Patreon'dan;
şu abinin bir üyeliğini alıp en son CSP Preview'ini indirmeniz ve CM'den seçmeniz gerek. Sonra üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Ayrıca, eğer Pure veya Sol ile farklı sorunlar yaşarsanız, Yapımcısı olan Peter Boese'nin şu discord sunucusuna gelebilirsiniz. Patreon destekçisi rolünüz varsa yardımcı olacaklardır. Hatta bana her seferinde direk Peter Boese bey yardımcı oldu;
şu sayfadan aşağı kaydırarak sunucuya girebilirsiniz. Buraya discord linki atmak yasak olduğundan direk atamıyorum.

Hemen parayı çekiyor mu yoksa kurduktan sonra oynayabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…