ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Assetto Corsa'da Radmin VPN ile sunucu açıp oynuyorduk. Artık sunucu açtığımızda açılan siyah pencere kapanıyor ve sunucu açılmıyor, yardımcı olur musunuz?
Assetto Corsa'da Radmin VPN ile sunucu açıp oynuyorduk. Artık sunucu açtığımızda açılan siyah pencere kapanıyor ve sunucu açılmıyor, yardımcı olur musunuz?
ShadowRuno Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 119 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte Eagle Rtx 3060 12GB OC / Ryzen 7 5700x 3,40Ghz / 2x GSKILL RipjawsV 16GB DDR4 3200Mhz / WD 1TB GREEN SN350 NVMe Gen3x4 M.2 SSD (Okuma 3200MB / Yazma 2500MB) / B550M DS3H Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 bendede öyle oluyordu avast vpn kullandım düzeldi sende herhangi bir vpn kullanarak dene (radmini kapama) Artı 0 Eksi
bendede öyle oluyordu avast vpn kullandım düzeldi sende herhangi bir vpn kullanarak dene (radmini kapama)
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 ShadowRuno dedi: bendede öyle oluyordu avast vpn kullandım düzeldi sende herhangi bir vpn kullanarak dene (radmini kapama) Genişletmek için tıkla... Radmin ede bağlı mesela login hamaciyede bağlı olcam demi Artı 0 Eksi
ShadowRuno dedi: bendede öyle oluyordu avast vpn kullandım düzeldi sende herhangi bir vpn kullanarak dene (radmini kapama) Genişletmek için tıkla... Radmin ede bağlı mesela login hamaciyede bağlı olcam demi