neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.595 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #1 Hiçbir yarış vs. yapmadan sadece şehirde falan gezmek istiyorum nasıl yaparım?
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.133 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Shutoko Revival Project modunu kurman gerekiyor hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shutoko Revival Project modunu kurman gerekiyor hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Antreman tarzı bi mod vardı. Practise modun adı. Mod derken yarışa girerken quick race falan seçilen yerdeki mod.
Antreman tarzı bi mod vardı. Practise modun adı. Mod derken yarışa girerken quick race falan seçilen yerdeki mod.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.595 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #4 Arkada Assetto Corsa Launcher diye bir şey çıkması normal değil mi? Oyunla ilgili 2 pencere var.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.753 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2023 #5 neqetria dedi: Arkada Assetto Corsa Launcher diye bir şey çıkması normal değil mi? Oyunla ilgili 2 pencere var. Genişletmek için tıkla... Evet normal, siz oyundayken arka planda çalışıyor.
neqetria dedi: Arkada Assetto Corsa Launcher diye bir şey çıkması normal değil mi? Oyunla ilgili 2 pencere var. Genişletmek için tıkla... Evet normal, siz oyundayken arka planda çalışıyor.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #6 neqetria dedi: Arkada Assetto Corsa Launcher diye bir şey çıkması normal değil mi? Oyunla ilgili 2 pencere var. Genişletmek için tıkla... Normal.
neqetria dedi: Arkada Assetto Corsa Launcher diye bir şey çıkması normal değil mi? Oyunla ilgili 2 pencere var. Genişletmek için tıkla... Normal.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ocak 2023 #7 Modu kurmak ayrı bir dert, hatalarını çözmek ayrı bir dert. Kafayı yedirtti resmen. LAglace dedi: Shutoko Revival Project modunu kurman gerekiyor hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Modu kurmak ayrı bir dert, hatalarını çözmek ayrı bir dert. Kafayı yedirtti resmen. LAglace dedi: Shutoko Revival Project modunu kurman gerekiyor hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.595 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #8 396597 dedi: Modu kurmak ayrı bir dert, hatalarını çözmek ayrı bir dert. Kafayı yedirtti resmen. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıcı geldi banada bende iade edeceğim sanırım. Hocam şimdi de R vitesine geçti kısayolu ne tam olarak normal vitese geçmenin? neqetria dedi: Çok uğraştırıcı geldi banada bende iade edeceğim sanırım. Hocam şimdi de R vitesine geçti kısayolu ne tam olarak normal vitese geçmenin? Genişletmek için tıkla... @AlperInferno biliyor musunuz hocam? Son düzenleme: 24 Ocak 2023
396597 dedi: Modu kurmak ayrı bir dert, hatalarını çözmek ayrı bir dert. Kafayı yedirtti resmen. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıcı geldi banada bende iade edeceğim sanırım. Hocam şimdi de R vitesine geçti kısayolu ne tam olarak normal vitese geçmenin? neqetria dedi: Çok uğraştırıcı geldi banada bende iade edeceğim sanırım. Hocam şimdi de R vitesine geçti kısayolu ne tam olarak normal vitese geçmenin? Genişletmek için tıkla... @AlperInferno biliyor musunuz hocam?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #9 neqetria dedi: Çok uğraştırıcı geldi banada bende iade edeceğim sanırım. Hocam şimdi de R vitesine geçti kısayolu ne tam olarak normal vitese geçmenin? @AlperInferno biliyor musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan vites atma tuşlarına bak. Ben gamepadle oynuyorum klavye kısayollarını bilmiyorum.
neqetria dedi: Çok uğraştırıcı geldi banada bende iade edeceğim sanırım. Hocam şimdi de R vitesine geçti kısayolu ne tam olarak normal vitese geçmenin? @AlperInferno biliyor musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan vites atma tuşlarına bak. Ben gamepadle oynuyorum klavye kısayollarını bilmiyorum.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.595 Makaleler 2 Çözümler 35 24 Ocak 2023 #10 AlperInferno dedi: Ayarlardan vites atma tuşlarına bak. Ben gamepadle oynuyorum klavye kısayollarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam.
AlperInferno dedi: Ayarlardan vites atma tuşlarına bak. Ben gamepadle oynuyorum klavye kısayollarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam.