Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 19 Şubat 2021 #1 Arkadaşlarımla Assetto Corsa oynamak istiyorum fakat server açmamız gerekiyormuş. Birkaç video izledim modemden port falan öğreniyorlar fakat gösterdikleri ayarlar bizim modemlerde yok. Daha genel veya kolay bir yolu var mı arkadaşlarla oynamanın?
Arkadaşlarımla Assetto Corsa oynamak istiyorum fakat server açmamız gerekiyormuş. Birkaç video izledim modemden port falan öğreniyorlar fakat gösterdikleri ayarlar bizim modemlerde yok. Daha genel veya kolay bir yolu var mı arkadaşlarla oynamanın?
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 19 Şubat 2021 #2 Modem ara yüzünüzde nasıl port kısmı yok. Modem ara yüzünüzün fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi
LavixGod Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 DPC Group ve ya Numiez Gang Garaj sunucularında oynayabilirsin, eğer sen sunucu kurup oynamak istiyorsan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
DPC Group ve ya Numiez Gang Garaj sunucularında oynayabilirsin, eğer sen sunucu kurup oynamak istiyorsan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et