M Moziken Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Merhaba, arkadaşlarımla oynamak için Assetto Corsa'da sunucu açtım, ama trafik yoğun olmuyor. Bunu arttırmak istiyorum ve extra CFG ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor? Birkaç şey denedim ama güzel olmadı teşekkürler.
Merhaba, arkadaşlarımla oynamak için Assetto Corsa'da sunucu açtım, ama trafik yoğun olmuyor. Bunu arttırmak istiyorum ve extra CFG ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor? Birkaç şey denedim ama güzel olmadı teşekkürler.
cenk1222 Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Bende de Extra Cfg Oluşmuyor Bunun Çözümü Varmı Senin Sorunun Çözümü Bu Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende de Extra Cfg Oluşmuyor Bunun Çözümü Varmı Senin Sorunun Çözümü Bu Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Moziken Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 cenk1222 dedi: Bende de extra CFG oluşmuyor bunun çözümü var mı? Senin sorunun çözümü bu video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Extra CFG bende de oluşmuyordu internetten aldım istiyorsan şu an kullandığımı sana atabilirim.
cenk1222 dedi: Bende de extra CFG oluşmuyor bunun çözümü var mı? Senin sorunun çözümü bu video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Extra CFG bende de oluşmuyordu internetten aldım istiyorsan şu an kullandığımı sana atabilirim.
cenk1222 Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 Moziken dedi: Extra CFG bende de oluşmuyordu internetten aldım istiyorsan şu an kullandığımı sana atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur.
Moziken dedi: Extra CFG bende de oluşmuyordu internetten aldım istiyorsan şu an kullandığımı sana atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur.