Çözüldü Assetto Corsa Shift CTRL tuşları ABS ayarını değiştiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GTR R35 NISMO

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

ASUS RX 9060 XT OC 16GB

ASUS Prime B650M-R

32GB (2x16GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz

Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD

XIGMATEK Master X II Pro + 750W 80+ PSU

ASUS VG27AQL3A 27" 180Hz WQHD IPS

Zyxel NWD-7605 (Wi-Fi) + ASUS BT-540 (Bluetooth)
Merhaba. Assetto Corsa'da bir anda Shift ve CTRL tuşlarına basınca ABS değişmeye başladı. Bazen de tcs değiştiriyor. Control Manager ve kontrol ayarlarını sıfırladım ama aynı. Nasıl çözebilirim?

Merhaba. Assetto Corsa'da bir anda Shift ve CTRL tuşlarına basınca ABS değişmeye başladı. Bazen de tcs değiştiriyor. Control Manager ve kontrol ayarlarını sıfırladım ama aynı. Nasıl çözebilirim?

Rebind edin, tuşlar takılı kalmış olabilir ona da dikkat edin. Default olarak TCS çin CTRL + T ABS için CTRL + T olmalı.

Hocam CM'den sisteme girin.
Orada ABS var oradan değiştirebilirsiniz.

Assetto Corsa seçeneğinden sistem sonra altta ABS var oradan değiştirin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 31
CM Config'ini ve AC Config'ini silip tekrar deneyin.

Sıfırladım hocam. Aşağıya aynı sorunu yaşayan bir konu bırakıyorum onlar da çözememiş.

Sıfırladım hocam. Aşağıya aynı sorunu yaşayan bir konu bırakıyorum onlar da çözememiş.
Assetto Corsa'nın controls.ini adında bir configi var. Onu silip tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı