BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, shuto mapi indireli daha 1 gün oldu ve başından beri beni garip bir park yerinden başlatıyor. Bir daha çok gitmem gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar, shuto mapi indireli daha 1 gün oldu ve başından beri beni garip bir park yerinden başlatıyor. Bir daha çok gitmem gerekiyor.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 11 Haziran 2023 #2 Content manager indirip oradan başlangıç yerinizi değiştirin. Eğer online ise random atıyor ama. Artı 0 Eksi
KS KS BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Criesley dedi: Content Manager indirip oradan başlangıç yerinizi değiştirin. Eğer Online ise random atıyor ama. Genişletmek için tıkla... Ya content Manager kullanıyorum zaten ve Online de değilim yardım eder misin? Artı 0 Eksi
Criesley dedi: Content Manager indirip oradan başlangıç yerinizi değiştirin. Eğer Online ise random atıyor ama. Genişletmek için tıkla... Ya content Manager kullanıyorum zaten ve Online de değilim yardım eder misin?
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 12 Haziran 2023 #4 BeratGusion dedi: Ya content Manager kullanıyorum zaten ve Online de değilim yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Map seçiminde solda da seçim var ona bakıp düzelt olmuyor ise map dosyasını başka yerden yükle silip tekrar kur. Artı 0 Eksi
BeratGusion dedi: Ya content Manager kullanıyorum zaten ve Online de değilim yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Map seçiminde solda da seçim var ona bakıp düzelt olmuyor ise map dosyasını başka yerden yükle silip tekrar kur.