X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar Assetto Corsa'da sunucuya girmeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum "shuto_revival_project_beta is missing" bunu nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar Assetto Corsa'da sunucuya girmeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum "shuto_revival_project_beta is missing" bunu nasıl düzeltirim?
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.681 Çözümler 26 7 Ekim 2023 #2 Harita modunu indirdin mi? Artı 0 Eksi
KS KS X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Geforce Mx130 dedi: Harita modunu indirdin mi? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor bilmiyorum yeni kurdum bana detaylı bir video atabilir misin? Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Harita modunu indirdin mi? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor bilmiyorum yeni kurdum bana detaylı bir video atabilir misin?
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.681 Çözümler 26 7 Ekim 2023 #4 xJustMert dedi: O ne oluyor bilmiyorum yeni kurdum bana detaylı bir video atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Araba modlarını indirip Asseto'nun dosyalarının içine attın değil mi? Artı 0 Eksi
xJustMert dedi: O ne oluyor bilmiyorum yeni kurdum bana detaylı bir video atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Araba modlarını indirip Asseto'nun dosyalarının içine attın değil mi?
KS KS X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Geforce Mx130 dedi: Araba modlarını indirip Asseto'nun dosyalarının içine attın değil mi? Genişletmek için tıkla... Attım. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Araba modlarını indirip Asseto'nun dosyalarının içine attın değil mi? Genişletmek için tıkla... Attım.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.681 Çözümler 26 7 Ekim 2023 #6 xJustMert dedi: Attım. Genişletmek için tıkla... Map Modları | DPC GROUP - AC buradan Shuto Revival Project 0.9.1 olanı indirip bunu da at. Artı 0 Eksi
xJustMert dedi: Attım. Genişletmek için tıkla... Map Modları | DPC GROUP - AC buradan Shuto Revival Project 0.9.1 olanı indirip bunu da at.
KS KS X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 Geforce Mx130 dedi: Map Modları | DPC GROUP - AC buradan shuto revival project 0.9.1 olanı indirip bunu da at. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler atıyorum. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Map Modları | DPC GROUP - AC buradan shuto revival project 0.9.1 olanı indirip bunu da at. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler atıyorum.
genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 Content Manager kullanmanı tavsiye ederim indirdiğin modları haritaları daha kolay bir şekilde kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Content Manager kullanmanı tavsiye ederim indirdiğin modları haritaları daha kolay bir şekilde kullanabilirsin.
KS KS X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 genjutsu69 dedi: Content Manager kullanmanı tavsiye ederim indirdiğin modları haritaları daha kolay bir şekilde kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten kullanıyorum yine de sağ ol. Artı 0 Eksi
genjutsu69 dedi: Content Manager kullanmanı tavsiye ederim indirdiğin modları haritaları daha kolay bir şekilde kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten kullanıyorum yine de sağ ol.
genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 xJustMert dedi: Zaten kullanıyorum yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... Dosyalara atmadanda kolayca kurabilirsin. Artı 0 Eksi
xJustMert dedi: Zaten kullanıyorum yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... Dosyalara atmadanda kolayca kurabilirsin.