K Kaantls Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Shutokoda aşağıdaki gibi hata veriyor. Dosya Ekleri 20240207_190433.jpg 211 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
Çözüm volvoseverim 8 Şubat 2024 Kaantls dedi: 1.80'i daha sonra mı kurayım? Genişletmek için tıkla... Yok. Şimdi kurulu olan 1.80 kalsın. Shuto'yu silip Content'ten yine kurun.
Kaantls dedi: 1.80'i daha sonra mı kurayım? Genişletmek için tıkla... Yok. Şimdi kurulu olan 1.80 kalsın. Shuto'yu silip Content'ten yine kurun.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #2 Oyununuz korsan mı? Artı 0 Eksi
KS KS K Kaantls Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 volvoseverim dedi: Oyununuz korsan mı? Genişletmek için tıkla... Geç gördüm kusura bakma Hayir Steam'den aldım sadece shutokoda böyle oluyor Content managerla alakalı bir sorun olabilir mi? Son düzenleme: 7 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Oyununuz korsan mı? Genişletmek için tıkla... Geç gördüm kusura bakma Hayir Steam'den aldım sadece shutokoda böyle oluyor Content managerla alakalı bir sorun olabilir mi?
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #4 Kaantls dedi: Geç gördüm kusura bakma. Hayir Steam'den aldım sadece shutokoda böyle oluyor. Content Manager'la alakalı bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Csp yi 1.80'e çekmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
Kaantls dedi: Geç gördüm kusura bakma. Hayir Steam'den aldım sadece shutokoda böyle oluyor. Content Manager'la alakalı bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Csp yi 1.80'e çekmeyi dener misin?
KS KS K Kaantls Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 volvoseverim dedi: Csp yi 1.80'e çekmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... 1.80 yok 1.79 dan 2.0 a atliyo Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Csp yi 1.80'e çekmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... 1.80 yok 1.79 dan 2.0 a atliyo
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #6 Kaantls dedi: 1.80 yok 1.79'dan 2.0'a atliyor. Genişletmek için tıkla... 1.80 bir patch. Official bir sürüm değil. Bazı Discord sunucularında oluyor bulursam atarım. lights-patch-v0.1.80-preview346-full.zip drive.google.com Bu arada hatada bir dosya konumu belirtilmiş. Yeni fark ettim. Oradaki rapora bakabilirsek hatayı anlayabiliriz tam olarak. @Kaantls Son düzenleme: 7 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Kaantls dedi: 1.80 yok 1.79'dan 2.0'a atliyor. Genişletmek için tıkla... 1.80 bir patch. Official bir sürüm değil. Bazı Discord sunucularında oluyor bulursam atarım. lights-patch-v0.1.80-preview346-full.zip drive.google.com Bu arada hatada bir dosya konumu belirtilmiş. Yeni fark ettim. Oradaki rapora bakabilirsek hatayı anlayabiliriz tam olarak. @Kaantls
KS KS K Kaantls Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 başka harita denedim oldu sanırsam dosyaların hepsini atamadı shotoda volvoseverim dedi: 1.80 bir patch. Official bir sürüm değil. Bazı Discord sunucularında oluyor bulursam atarım. lights-patch-v0.1.80-preview346-full.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... volvoseverim dedi: Bu arada hatada bir dosya konumu belirtilmiş. Yeni fark ettim. Oradaki rapora bakabilirsek hatayı anlayabiliriz tam olarak. @Kaantls Genişletmek için tıkla... Rapora nerden bakabilirim Artı 0 Eksi
başka harita denedim oldu sanırsam dosyaların hepsini atamadı shotoda volvoseverim dedi: 1.80 bir patch. Official bir sürüm değil. Bazı Discord sunucularında oluyor bulursam atarım. lights-patch-v0.1.80-preview346-full.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... volvoseverim dedi: Bu arada hatada bir dosya konumu belirtilmiş. Yeni fark ettim. Oradaki rapora bakabilirsek hatayı anlayabiliriz tam olarak. @Kaantls Genişletmek için tıkla... Rapora nerden bakabilirim
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #8 Kaantls dedi: Başka harita denedim oldu sanırsam dosyaların hepsini atamadı shotoda. Rapora nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Shutoyu silip yeniden kurmayı dener misin? Rapor hata fotoğrafında belirtilen dosya konumdunda. volvoseverim dedi: Shutoyu silip yeniden kurmayı dener misin? Rapor hata fotoğrafında belirtilen dosya konumdunda. Genişletmek için tıkla... Artı olarak Steam'den dosyaları bir doğrular mısın? Artı 0 Eksi
Kaantls dedi: Başka harita denedim oldu sanırsam dosyaların hepsini atamadı shotoda. Rapora nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Shutoyu silip yeniden kurmayı dener misin? Rapor hata fotoğrafında belirtilen dosya konumdunda. volvoseverim dedi: Shutoyu silip yeniden kurmayı dener misin? Rapor hata fotoğrafında belirtilen dosya konumdunda. Genişletmek için tıkla... Artı olarak Steam'den dosyaları bir doğrular mısın?
KS KS K Kaantls Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #9 volvoseverim dedi: Shutoyu silip yeniden kurmayı dener misin? Rapor hata fotoğrafında belirtilen dosya konumdunda. Artı olarak Steam'den dosyaları bir doğrular mısın? Genişletmek için tıkla... 1.80'i daha sonra mı kurayım? Deneyemedim 1.80'i. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Shutoyu silip yeniden kurmayı dener misin? Rapor hata fotoğrafında belirtilen dosya konumdunda. Artı olarak Steam'den dosyaları bir doğrular mısın? Genişletmek için tıkla... 1.80'i daha sonra mı kurayım? Deneyemedim 1.80'i.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #10 Kaantls dedi: 1.80'i daha sonra mı kurayım? Genişletmek için tıkla... Yok. Şimdi kurulu olan 1.80 kalsın. Shuto'yu silip Content'ten yine kurun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Kaantls dedi: 1.80'i daha sonra mı kurayım? Genişletmek için tıkla... Yok. Şimdi kurulu olan 1.80 kalsın. Shuto'yu silip Content'ten yine kurun.