godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2021 #1 Assetto Corsa'da Shuto Revival Project modunu kurdum. Normal maplerde 90FPS civarı alırken. Shuto'da 45FPS'e kadar düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Assetto Corsa'da Shuto Revival Project modunu kurdum. Normal maplerde 90FPS civarı alırken. Shuto'da 45FPS'e kadar düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Stailen Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 godlikE dedi: Assetto Corsa'da Shuto Revival Project modunu kurdum. Normal maplerde 90FPS civarı alırken. Shuto'da 45FPS'e kadar düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum. Bence normal olabilir. Map gerçeğiyle birebir olduğu için belki ufak tefek ayrıntılarla dolu olduğundandır. Sadece bir tahmin. Artı 0 Eksi
godlikE dedi: Assetto Corsa'da Shuto Revival Project modunu kurdum. Normal maplerde 90FPS civarı alırken. Shuto'da 45FPS'e kadar düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum. Bence normal olabilir. Map gerçeğiyle birebir olduğu için belki ufak tefek ayrıntılarla dolu olduğundandır. Sadece bir tahmin.
KS KS godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2021 #3 Stailen dedi: Bende de aynı durum. Bence normal olabilir. Map gerçeğiyle birebir olduğu için belki ufak tefek ayrıntılarla dolu olduğundandır. Sadece bir tahmin. Genişletmek için tıkla... Olabilir yabancı forumlarda düzeltme yöntemlerini bulmuştum bir ara fakat bulamadım şimdi. Artı 0 Eksi
Stailen dedi: Bende de aynı durum. Bence normal olabilir. Map gerçeğiyle birebir olduğu için belki ufak tefek ayrıntılarla dolu olduğundandır. Sadece bir tahmin. Genişletmek için tıkla... Olabilir yabancı forumlarda düzeltme yöntemlerini bulmuştum bir ara fakat bulamadım şimdi.
Kerem.ck1 Decapat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 26 24 Kasım 2021 #4 Map genel olarak büyük ve ışıklandırmalar olsun vb. Çok detay var hele ki eğer content Manager'dan Online girdiyseniz 20'den fazla kişi varsa daha da FPS düşürüyor herkeste aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Map genel olarak büyük ve ışıklandırmalar olsun vb. Çok detay var hele ki eğer content Manager'dan Online girdiyseniz 20'den fazla kişi varsa daha da FPS düşürüyor herkeste aynı sorun var.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 18 Eylül 2022 #5 Bende de aynı sorun var hele çok kişi girince daha da kötü hale geliyor. Artı 0 Eksi