E erayknks Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar bir rehber vardı content Manager ve Custom shader pack i indirdim fakat sol ü indiremedim kayıt oldum ama linki bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bir rehber vardı content Manager ve Custom shader pack i indirdim fakat sol ü indiremedim kayıt oldum ama linki bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
L Loudia Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #2 Eğer kayıt olduysanız. Sol bu linke gidin. Ardından gösterilen yere tıklayın. Dosya Ekleri Adsız.png 425 KB · Görüntüleme: 1.773 Artı 0 Eksi
KS KS E erayknks Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 Loudia dedi: Eğer kayıt olduysanız. Sol bu linke gidin. Ardından gösterilen yere tıklayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim körüm sanırım 2 saattir onu arıyorum. Artı 0 Eksi
Loudia dedi: Eğer kayıt olduysanız. Sol bu linke gidin. Ardından gösterilen yere tıklayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim körüm sanırım 2 saattir onu arıyorum.