Assetto Corsa sürüşüm nasıl?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, F310 ile biraz pratik yaptım. Her ne kadar Assetto Corsa tam kontolcü desteğine sahip olmasa bile alışmayı başardım birazcık. T.C. ve ABS kapalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direksiyonu virajlarda fazla kırıyorsun hızlı girdiğin virajdan yoldan kopmana neden olur? Onun dışında bir şey göremedim gayet başarılı.

Gamepad ile en rahat GT araçlarını sürebilirsiniz F1 ve hypercar tarzı araçlarda çok fazla kayma yaşanıyor bende Assetto Corsa competizioneyi oynuyorum Xbox 9. nesil ile Nürburgring'te 1 saatlik yarış açıp oynuyorum bayağı iyi oluyor yani daha zevkli.

GT araçlarının direksiyon dönme açısı açık teker araçlara göre daha yüksek olduğu için kol ile neredeyse sürülemeyecek kadar hızlı oluyor direksiyon hareketleri. O yüzden açık teker sürüyorum. Sisli ve karanlık havada göz gözü görmeden lmp araçlarıyla yarışmak çok iyi oluyor. Arada ben de aynısını Spa'da yapıyorum

Vallahi ben assettoda F1 araçlarını denemiştim direksiyon hızını düşürmek lazım öylede benim hoşuma gitmiyordu iRacing denedim onda o kadar çok tuş vardı ki gamepade atayamadım automobilista 2 de lmpler vardı onda da çok hızlıydı virajlarda sürekli kayıyordum en sonunda acc de rahatladım orada da direksiyon hızlı dönüyor ama T.C.'yi 6 7 gibi kullanıyorum diğerlerine göre bayağı rahat sürülüyor Online tarafına girince bayağı yavaş kalıyoruz ama tek başına veya yüksek Ai lerde oynatıyor.

TCsiz oynayamazdım eskiden fakat şimdilerde TC insanı yavaşlatıyor gibime geliyor. İracing çok daha komplike olduğundan dolayı ayarları daha fazla size veriyor o yüzden bir direksiyon seti şart. Online kısımda ben de yavaşım ayrıca her yarış illaki ilk tur ilk virajında 20 oyuncunun 10-12si spin atıyor ve biz de çarpıyoruz haliyle. Sağlam çıkmak için polede ya da ilk 5te başlamak lazım maksimum. Onu da pek yapamıyoruz maalesef.

T.C. yavaşlatıyor ama F1 oyunları hariç gamepad ile T.C.'siz oynamak imkansız bende F1 de T.C. off oynuyorum ama F1 simülasyon değil ilk acc ye başladığımda spada beginner lobisinde oynuyordum qualiden iyi çıkıyordum ilk 5 ama yarış ortasından sonra tempo gidiyordu eau rouge da falan daha yavaş dönmem gerekiyordu bu yüzden yavaş kalıp yine aşağılara düşüyordum ekonomi sağ olsun bu oyunları bize gamepadle oynamayı öğretti oyunları da ayrı pahalı orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…