Assetto Corsa sunucusu nasıl açılır?

longshadow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle Assetto'da sunucu açmak için port yönlendirmek gerekiyor. 9600 ve 8081 portları YouTube üzerinden izlediğim videolarda çoğu kişide benim modem arayüzümde olan boşluklar yok (hedef IP, kaynak port gibi). Bu boşluklara ne yazmam gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

resim_2024-06-01_143450914.png

Merhaba, öncelikle Assetto'da sunucu açmak için port yönlendirmek gerekiyor. 9600 ve 8081 portları YouTube üzerinden izlediğim videolarda çoğu kişide benim modem arayüzümde olan boşluklar yok (hedef IP, kaynak port gibi). Bu boşluklara ne yazmam gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2210443
Öncelikle IP'niz Statik mi yoksa Dinamik mi? Statik IP kullanıyorsanız server açabilmeniz mümkün. Ancak dinamik IP kullanıyorsanız ya bir sunucu kiralayacaksınız ya da Statik IP'ye geçeceksiniz. Çünkü dinamik IP'de sürekli olarak IP adresiniz değişir. @longshadow

Öncelikle IP'niz statik mi yoksa dinamik mi? Statik IP kullanıyorsanız server açabilmeniz mümkün. Ancak dinamik IP kullanıyorsanız ya bir sunucu kiralayacaksınız ya da statik IP'ye geçeceksiniz. Çünkü dinamik IP'de sürekli olarak IP adresiniz değişir. @longshadow

Hocam şu anda statik IP aldım internet sağlayıcısından ne yapmam lazım.

Öncelikle IP'niz Statik mi yoksa Dinamik mi? Statik IP kullanıyorsanız server açabilmeniz mümkün. Ancak dinamik IP kullanıyorsanız ya bir sunucu kiralayacaksınız ya da Statik IP'ye geçeceksiniz. Çünkü dinamik IP'de sürekli olarak IP adresiniz değişir. @longshadow
hocam bu videodan yaptım statik ip ayarlamasını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka gibi bu kadar kişinin arasında bir tane bile mi bilen olmaz arkadaş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı