genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Bir tane Assetto Corsa sunucusu açmak istiyorum tavsiye verir misiniz?
UşakKafalı Femtopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 31 15 Ekim 2023 #2 Herhangi bir firmadan sanal sunucu kiralayip açabilirsiniz
genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 UşakKafalı dedi: Herhangi bir firmadan sanal sunucu kiralayip açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu kiralayıp onun içine dosyaları atıp öyle mi acacağım serveri o nasıl olacak?
UşakKafalı dedi: Herhangi bir firmadan sanal sunucu kiralayip açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu kiralayıp onun içine dosyaları atıp öyle mi acacağım serveri o nasıl olacak?
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.869 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 15 Ekim 2023 #4 genjutsu69 dedi: Bir tane Assetto Corsa sunucusu açmak istiyorum tavsiye verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınızla oynayacaksanız bunu öğreten youtube videoları var. Daha önce açmıştım ve oldukça basit. İnternetin iyi olsun zaten oyun dosyalarında sunucu açmak için gerekli şeyler var.
genjutsu69 dedi: Bir tane Assetto Corsa sunucusu açmak istiyorum tavsiye verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınızla oynayacaksanız bunu öğreten youtube videoları var. Daha önce açmıştım ve oldukça basit. İnternetin iyi olsun zaten oyun dosyalarında sunucu açmak için gerekli şeyler var.