Çözüldü Assetto Corsa sunucusu yüklenirken hata veriyor

• Konuyu başlatan TLEOI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 5.773
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

TLEOI

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Arkadaş grubumuzla beraber Assetto Corsa oynamak için kendim server kurdum. (Statik IP hizmeti alıyorum internet sağlayıcımdan.) Server, Online kısmında gözüküyor, araç seçip join diyorsun, server yüklenirken hata veriyor ve girmiyor. Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada servera ben girebiliyorum, başka biri giremiyor.

Çözüm
Arkadaşlarınız sizin eklediğiniz modlara sorunsuz sahip mi ?
@Lee Yubin hocam Radmin VPN ile sanal ağ oluşturup sorun yaşamadan kuruyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arkadaşlarınız sizin eklediğiniz modlara sorunsuz sahip mi ?
@Lee Yubin hocam Radmin VPN ile sanal ağ oluşturup sorun yaşamadan kuruyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Ocam radmin VPN ile sanal ağ oluşturup sorun yaşamadan kuruyordu.

Sağ olasın bu şekilde yaptım oldu fakat benim takıldığım nokta statik IP olmasına rağmen neden normal bir sunucu kurduğumda kimse giremiyor onu anlamadım. Mod lu kurmuyorum sunucuyu unable to contact server hatası çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı