H Himurx Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 49 2 Şubat 2024 #1 Merhaba bugün Assetto Corsa yükledim fakat laptopta tam ekran olmuyor ekranın ortasında kare olarak gözüküyor. Dosya Ekleri IMG_20240202_112727.jpg 110 KB · Görüntüleme: 113 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
Merhaba bugün Assetto Corsa yükledim fakat laptopta tam ekran olmuyor ekranın ortasında kare olarak gözüküyor.
mrg4dget Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Android... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2024 #2 Himurx dedi: Merhaba bugün Assetto Corsa yükledim fakat laptopta tam ekran olmuyor ekranın ortasında kare olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi ayarlardan yapılır bu
Himurx dedi: Merhaba bugün Assetto Corsa yükledim fakat laptopta tam ekran olmuyor ekranın ortasında kare olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi ayarlardan yapılır bu
H Himurx Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 49 4 Şubat 2024 #3 mrg4dget dedi: Oyun içi ayarlardan yapılır bu. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüktenmiş buldum teşekkürler.
mrg4dget dedi: Oyun içi ayarlardan yapılır bu. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüktenmiş buldum teşekkürler.