Arkadaşlar Assetto Corsa oynuyorum fakat bir Setup'ım yok yani mouse klavye onuyorum. O yüzden iRacing gibi simülasyonlar dışında yarış yapabileceğim oyun öneriniz var mıdır? F1 takip ediyorum ve Asetto'da genel olarak F1 araçları kullanıyorum.
Arkadaşlar Assetto Corsa oynuyorum fakat bir Setup'ım yok yani mouse klavye onuyorum. O yüzden iRacing gibi simülasyonlar dışında yarış yapabileceğim oyun öneriniz var mıdır? F1 takip ediyorum ve Asetto'da genel olarak F1 araçları kullanıyorum.
Çok klasik olucak ama tabikide forza5 diyebilirim farklı bi tarz istersen nfs deneyebilirsin f1 takip ediyorsa formula için forzanın motosport oyunları var ama tuzlu biraz
Çok klasik olacak ama tabii ki de Forza5 diyebilirim farklı bir tarz istersen NFS deneyebilirsin F1 takip ediyorsa Formula için Forza'nın motosport oyunları var ama tuzlu biraz
Forza 4 oynadım ama onlar eğlence tarafına kaçıyor. Ben daha çok yarış ortamı istiyorum. Forza motosport pahalı ve fazla olumlu yorum yok diye biliyorum. Assetto Corsa Competizione nasıldır acaba?