Çözüldü Assetto Corsa TCS kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeonScottKennedy

Hectopat
Daha fazla  
TCS, stability controll, ABS her şeyi kapattım ama araba bir türlü kaymıyor arabayı tutan bir şey var. Neyi kapatmam lazım anlamadım. Pisti de dusty yaptım.

Çözüm
Şuan content manager yükledim ne önerirsiniz?
Settings > Assetto Corsa > Contorls kısmından mavi ile yuvarlak içine aldığım yeri etkinleştirin önce. Ondan sonra ister "gaz" tuşu için kullandığınız tuşu direkt olarak "yeşil" ile belirttiğim yere atayın; isterseniz de ek gaz tuşu atayın "kırmızı" ile belirttiğim yerden. Bunların farkı şu: Kırmızıya atadığınız tuş, dönüşlerde gaza bastığınızda %70 seviyesine inen gaz pedalını gaz tuşu ve bu tuşa beraber bastığınızda %100'e fullemek için var (viraj alırken 2 kademeli bir ayar yapabiliyorsunuz). Bu şekilde beğenmediyseniz Yeşil ile işaretlediğim yere ise direkt olarak "gaz" için kullandığınız tuşu atayın, hep %100 basılır gaz pedaline. Yakın bir zamanda da tutorial çekeceğim bu gibi bilgiler için Content Manager hakkında (büyük ihtimalle yarın çekeceğim):

1641600058736.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı