A Ali31241 Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Eylül 2024 #2 Ali31241 dedi: Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Ve oyun sürümü kaç? Hangi arabayı kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Ali31241 dedi: Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Ve oyun sürümü kaç? Hangi arabayı kullanıyorsun?
Ben Recep Ben Ali Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 231 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-12400f, Gigabyte h610-mk, İntel Arc B580, T-Force 2x8 ddr4 ram, Kingston 1 tb SSD, Thermalright peerles assassin 90se, Msi MAG Force m100a 600w kasa Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Ali31241 dedi: Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Custom shader pack i indir düzelir. Ali31241 dedi: Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası mı veriyor. Son düzenleme: 7 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Ali31241 dedi: Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Custom shader pack i indir düzelir. Ali31241 dedi: Traffic modu haritasını ve arabalarını content Manager'dan seçiyorum. Başla'ya bastıgımda oyun açılmıyor ve PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası mı veriyor.
KS KS A Ali31241 Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Ben Recep Ben Ali dedi: Custom shader pack i indir düzelir. Mavi ekran hatası mı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yükleme ekranında kalıyor shader pack indirdim Artı 0 Eksi
Ben Recep Ben Ali dedi: Custom shader pack i indir düzelir. Mavi ekran hatası mı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yükleme ekranında kalıyor shader pack indirdim
Ben Recep Ben Ali Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 231 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-12400f, Gigabyte h610-mk, İntel Arc B580, T-Force 2x8 ddr4 ram, Kingston 1 tb SSD, Thermalright peerles assassin 90se, Msi MAG Force m100a 600w kasa Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #5 Ali31241 dedi: Hayır yükleme ekranında kalıyor shader pack indirdim. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartımda sorun varken de ekranda takılıp atıyordu belki de ekran kartına baktırman gerekir. Artı 0 Eksi
Ali31241 dedi: Hayır yükleme ekranında kalıyor shader pack indirdim. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartımda sorun varken de ekranda takılıp atıyordu belki de ekran kartına baktırman gerekir.