evren59 Picopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Assetto Corsa modlu girdiğimde her şey tam ama AI trafik çarpıyor önüne araba gelince fren yapmıyor ara sıra şerit değişiyor karşısına araba çıkınca.
Assetto Corsa modlu girdiğimde her şey tam ama AI trafik çarpıyor önüne araba gelince fren yapmıyor ara sıra şerit değişiyor karşısına araba çıkınca.
Çözüm evren59 29 Temmuz 2025 wt_mks dedi: Solo mu yoksa bir sunucuya mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Solo ama çözdüm en baştan yükledim.
wt_mks dedi: Solo mu yoksa bir sunucuya mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Solo ama çözdüm en baştan yükledim.
wt_mks Femtopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #2 solo mu yoksa bir sunucuya mı girdiniz? Artı 0 Eksi
KS KS evren59 Picopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #3 wt_mks dedi: Solo mu yoksa bir sunucuya mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Solo ama çözdüm en baştan yükledim. Artı 0 Eksi Çözüm
wt_mks dedi: Solo mu yoksa bir sunucuya mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Solo ama çözdüm en baştan yükledim.