A Akgün Mustafa Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Assetto Corsa trafik modunda arabayla kaza yaptıktan sonra pite geri dönmeden arabayı tamir ettirip yola devam etmenin bir yolu var mı?
Assetto Corsa trafik modunda arabayla kaza yaptıktan sonra pite geri dönmeden arabayı tamir ettirip yola devam etmenin bir yolu var mı?
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Akgün Mustafa dedi: Assetto Corsa trafik modunda arabayla kaza yaptıktan sonra pite geri dönmeden arabayı tamir ettirip yola devam etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok. Ben hep kapatıp açıyordum. Artı 0 Eksi
Akgün Mustafa dedi: Assetto Corsa trafik modunda arabayla kaza yaptıktan sonra pite geri dönmeden arabayı tamir ettirip yola devam etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok. Ben hep kapatıp açıyordum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 29 Haziran 2024 #3 Oyuna girmeden mechanical damage ayarını %0 yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A Akgün Mustafa Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 Lee Yubin dedi: Oyuna girmeden mechanical damage ayarını %0 yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yaptım Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Oyuna girmeden mechanical damage ayarını %0 yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yaptım
alisaid66 Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 Lee Yubin dedi: Oyuna girmeden mechanical damage ayarını %0 yapın. Eki Görüntüle 2235998 Genişletmek için tıkla... Nereden ulaşacağım buna. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Oyuna girmeden mechanical damage ayarını %0 yapın. Eki Görüntüle 2235998 Genişletmek için tıkla... Nereden ulaşacağım buna.