FearLost Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar attığım görseldeki grafiği nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 20230228113148_1.jpg 512,4 KB · Görüntüleme: 320
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 F tuşlarından birisine basınca kalkıyor diye hatırlıyorum. Evde olmadığımdan deneyemiyorum. F11'i dener misin?
F tuşlarından birisine basınca kalkıyor diye hatırlıyorum. Evde olmadığımdan deneyemiyorum. F11'i dener misin?
FearLost Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: F tuşlarından birisine basınca kalkıyor diye hatırlıyorum. Evde olmadığımdan deneyemiyorum. F11'i dener misin? Genişletmek için tıkla... deneyeceğim, teşekkür ederim
AtakoHelikopteri dedi: F tuşlarından birisine basınca kalkıyor diye hatırlıyorum. Evde olmadığımdan deneyemiyorum. F11'i dener misin? Genişletmek için tıkla... deneyeceğim, teşekkür ederim
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Şubat 2023 #4 FearLost dedi: Arkadaşlar attığım görseldeki grafiği nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Direksiyonu fare ile kullanmıyorsanız farenizle ekranın en sağ kısmına gidin, oradaki ayarlardan birini kapatmanız gerekiyor, tam hatırlamıyorum. Eğer direksiyonu fare ile hareket ettriyorsanız CTRL+m ye basın.
FearLost dedi: Arkadaşlar attığım görseldeki grafiği nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Direksiyonu fare ile kullanmıyorsanız farenizle ekranın en sağ kısmına gidin, oradaki ayarlardan birini kapatmanız gerekiyor, tam hatırlamıyorum. Eğer direksiyonu fare ile hareket ettriyorsanız CTRL+m ye basın.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 28 Nisan 2023 #5 FearLost dedi: Arkadaşlar attığım görseldeki grafiği nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... F9'a basın Off'a kadar kalkar hocam.
FearLost dedi: Arkadaşlar attığım görseldeki grafiği nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... F9'a basın Off'a kadar kalkar hocam.