Kayra Efe Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 512 GB HDD İşlemci Intel Core i7-4790S 3.20GHz turbolu 4.00GHz Merhaba. Assetto Corsa oyunundaki trafik modunu çok oynamak istiyorum ama kasıyor. Öyle otoban misali gezebileceğimiz bir oyun var mıdır?
Merhaba. Assetto Corsa oyunundaki trafik modunu çok oynamak istiyorum ama kasıyor. Öyle otoban misali gezebileceğimiz bir oyun var mıdır?
H HIN Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 136 7 Temmuz 2024 #2 ETS 2 diyeceğim biliyorsundur zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
Kayra Efe Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 HIN dedi: ETS 2 diyeceğim biliyorsundur zaten. Genişletmek için tıkla... Araba oyunu lazım kral.bi aralar lfs denedim ama o hazzı vermiyo
HIN dedi: ETS 2 diyeceğim biliyorsundur zaten. Genişletmek için tıkla... Araba oyunu lazım kral.bi aralar lfs denedim ama o hazzı vermiyo
H HIN Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 136 7 Temmuz 2024 #4 Mod yükleyebilirsin. Forza Horizon sistemin açmaz herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
Kayra Efe Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 HIN dedi: Mod yükleyebilirsin. Forza Horizon sistemin açmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Kral Forza oynuyorum Xbox'ım var. Bana mod kurulan sehirli bir oyun lazım Xbox'da olduğu icin mod kuramıyorum. LFS de buna benzer trafik modu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
HIN dedi: Mod yükleyebilirsin. Forza Horizon sistemin açmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Kral Forza oynuyorum Xbox'ım var. Bana mod kurulan sehirli bir oyun lazım Xbox'da olduğu icin mod kuramıyorum. LFS de buna benzer trafik modu var mı?