M mirhat021 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar oyunu 3 defa kurdum sildim yine olmadı yanlış bir şeyde yapmıyorum bir sürü video izledim her seferinde başka bir hata geldi yardımcı olur musunuz? Çok sıkıldım baştan söyleyeyim oyun orijinal modları sırasıyla indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2025
Arkadaşlar oyunu 3 defa kurdum sildim yine olmadı yanlış bir şeyde yapmıyorum bir sürü video izledim her seferinde başka bir hata geldi yardımcı olur musunuz? Çok sıkıldım baştan söyleyeyim oyun orijinal modları sırasıyla indirdim.
Çözüm ilkay kalfa 16 Mayıs 2025 Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ilkay kalfa Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 900 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gskill:16 Gb (2x8) Ram R5 5500 Msı rtx 3060 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #2 Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M mirhat021 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 ilkay kalfa dedi: Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam sağ olun. ilkay kalfa dedi: Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallahi oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ilkay kalfa dedi: Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam sağ olun. ilkay kalfa dedi: Hocam bende aynı durumdaydım aşağıdaki videodan yaptım araç sayısını falan da ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallahi oldu çok teşekkür ederim.