KARL KROENEN Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Assetto Corsa'da trafik modu yaptım ama bazı yerlerde hiç trafik yokken bazı yerlerde çok fazla trafik oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Assetto Corsa'da trafik modu yaptım ama bazı yerlerde hiç trafik yokken bazı yerlerde çok fazla trafik oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 17 Şubat 2023 #2 KARL KROENEN dedi: Assetto Corsa'da trafik modu yaptım ama bazı yerlerde hiç trafik yokken bazı yerlerde çok fazla trafik oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyununuz kasıyor mu?
KARL KROENEN dedi: Assetto Corsa'da trafik modu yaptım ama bazı yerlerde hiç trafik yokken bazı yerlerde çok fazla trafik oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyununuz kasıyor mu?
KARL KROENEN Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Hayır aspenaX dedi: Oyununuz kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aspenaX dedi: Oyununuz kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aspenaX dedi: Oyununuz kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
Hayır aspenaX dedi: Oyununuz kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aspenaX dedi: Oyununuz kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aspenaX dedi: Oyununuz kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
kubilaycirak Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 bende trafik sadece bir toplu grup olarak atıyor ve 1 dk bile sürmeden arabalar olduğu yerde kalıyor
KARL KROENEN Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 kubilaycirak dedi: Bende trafik sadece bir toplu grup olarak atıyor ve 1 dk bile sürmeden arabalar olduğu yerde kalıyor Genişletmek için tıkla... Bende de grup olarak sadece bazı yerlerde oluyor Ama arabalar hareket ediyor bende
kubilaycirak dedi: Bende trafik sadece bir toplu grup olarak atıyor ve 1 dk bile sürmeden arabalar olduğu yerde kalıyor Genişletmek için tıkla... Bende de grup olarak sadece bazı yerlerde oluyor Ama arabalar hareket ediyor bende