Rıdvan91839 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 PC oyunu trafik modu olmadan akıcı bir şekilde oynatıyor ama trafik modu olunca çok kasıyor. Düşük grafik modu arıyorum ama bulamadım.
PC oyunu trafik modu olmadan akıcı bir şekilde oynatıyor ama trafik modu olunca çok kasıyor. Düşük grafik modu arıyorum ama bulamadım.
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 527 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Rıdvan91839 dedi: PC oyunu trafik modu olmadan akıcı bir şekilde oynatıyor ama trafik modu olunca çok kasıyor. Düşük grafik modu arıyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Pure yoksa SOL ile de devam edebilirsin bir şey olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rıdvan91839 dedi: PC oyunu trafik modu olmadan akıcı bir şekilde oynatıyor ama trafik modu olunca çok kasıyor. Düşük grafik modu arıyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Pure yoksa SOL ile de devam edebilirsin bir şey olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et