OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 605 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Diskimde 60 GB yer var shuto trafik modu için yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2023
Xelor Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 Hocam ben DPC sunucusundaki tüm arabaları tüm mapleri trafik modunu falan yükledim hepsi toplam 10GB yer kaplıyor. Artı 0 Eksi
Hocam ben DPC sunucusundaki tüm arabaları tüm mapleri trafik modunu falan yükledim hepsi toplam 10GB yer kaplıyor.
KS KS OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 605 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #3 Xelor dedi: Hocam ben DPC sunucusundaki tüm arabaları tüm mapleri trafik modunu falan yükledim hepsi toplam 10GB yer kaplıyor.Eki Görüntüle 1958391 Genişletmek için tıkla... Reis gamepad ile oynuyorum da bunun için bir video var mıdır? Ayaları falan Artı 0 Eksi
Xelor dedi: Hocam ben DPC sunucusundaki tüm arabaları tüm mapleri trafik modunu falan yükledim hepsi toplam 10GB yer kaplıyor.Eki Görüntüle 1958391 Genişletmek için tıkla... Reis gamepad ile oynuyorum da bunun için bir video var mıdır? Ayaları falan
Xelor Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #4 OneEyeCat57 dedi: Reis gamepad ile oynuyorum da bunun için bir video var mıdır? Ayaları falan. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç cevap veriyorum pardon bende gamepadden oynuyorum. Evet videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi başka videolarda var. Artı 0 Eksi
OneEyeCat57 dedi: Reis gamepad ile oynuyorum da bunun için bir video var mıdır? Ayaları falan. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç cevap veriyorum pardon bende gamepadden oynuyorum. Evet videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi başka videolarda var.
swWESTYY Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 Hocam bende indirmiştim DPC 10GB yer kapladı bunu silmenin yolu yok mu sevmedim. Artı 0 Eksi