T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Assetto Corsa trafik modu kuracağım fakat resimde gördüğünüz gibi takılı kalıyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #2 Content manager içinden kurmak yerine rar dosyası içindekileri direkt Assetto Corsa klasörüne atmayı dene. Artı 0 Eksi
Content manager içinden kurmak yerine rar dosyası içindekileri direkt Assetto Corsa klasörüne atmayı dene.
KS KS T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Lee Yubin dedi: Content Manager içinden kurmak yerine RAR dosyası içindekileri direkt Assetto Corsa klasörüne atmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat şimdi de trafiğe araba ekliyorum ama hiç araba yok. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Content Manager içinden kurmak yerine RAR dosyası içindekileri direkt Assetto Corsa klasörüne atmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat şimdi de trafiğe araba ekliyorum ama hiç araba yok.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #4 TalhaBlr dedi: Yaptım fakat şimdi de trafiğe araba ekliyorum ama hiç araba yok. Genişletmek için tıkla... Track Day modunda açıyorsunuz oyunu değil mi? Artı 0 Eksi
TalhaBlr dedi: Yaptım fakat şimdi de trafiğe araba ekliyorum ama hiç araba yok. Genişletmek için tıkla... Track Day modunda açıyorsunuz oyunu değil mi?
KS KS T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #5 Lee Yubin dedi: Track day modunda açıyorsunuz oyunu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #6 TalhaBlr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Map'te trafik olan seçeneği seçiyor musunuz peki? Artı 0 Eksi
KS KS T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 Lee Yubin dedi: Map'te trafik olan seçeneği seçiyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda mesaj atmıştım fakat bende öyle bir map yok. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Map'te trafik olan seçeneği seçiyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda mesaj atmıştım fakat bende öyle bir map yok.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 21 Ocak 2023 #8 TalhaBlr dedi: Arkadaşımda mesaj atmıştım fakat bende öyle bir map yok. Genişletmek için tıkla... SRP extras dosyasını da indirip SRP mapinin içine atın. Artı 0 Eksi
TalhaBlr dedi: Arkadaşımda mesaj atmıştım fakat bende öyle bir map yok. Genişletmek için tıkla... SRP extras dosyasını da indirip SRP mapinin içine atın.
KS KS T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #9 Lee Yubin dedi: Srp extras dosyasını da indirip srp mapinin içine atın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Srp extras dosyasını da indirip srp mapinin içine atın. Genişletmek için tıkla... Tamam.