M maseda58 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Herkese selamlar, küçük kardeşim Assetto Corsa'da trafik modu için yalvarıyor lakin kurmayı denesem de başaramadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Herkese selamlar, küçük kardeşim Assetto Corsa'da trafik modu için yalvarıyor lakin kurmayı denesem de başaramadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 Rehberi varda çok uğraştırıcı bide acayip işlemci istiyor.
M maseda58 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 babanxbox dedi: Rehberi varda çok uğraştırıcı bide acayip işlemci istiyor. Genişletmek için tıkla... Amd Ryzen 5-7535HS var hocam yeterli olur mu ki?
babanxbox dedi: Rehberi varda çok uğraştırıcı bide acayip işlemci istiyor. Genişletmek için tıkla... Amd Ryzen 5-7535HS var hocam yeterli olur mu ki?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 maseda58 dedi: Herkese selamlar, küçük kardeşim Assetto Corsa'da trafik modu için yalvarıyor lakin kurmayı denesem de başaramadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre yapmayı denediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
maseda58 dedi: Herkese selamlar, küçük kardeşim Assetto Corsa'da trafik modu için yalvarıyor lakin kurmayı denesem de başaramadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre yapmayı denediniz mi?
M maseda58 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 06 Fil Necati dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka benzeri bir video izledim yapmayı denedim lakin araba haritadan aşağı düşüp durdu, bu videoyu da deneyip editleyeceğim yorumu. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
06 Fil Necati dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka benzeri bir video izledim yapmayı denedim lakin araba haritadan aşağı düşüp durdu, bu videoyu da deneyip editleyeceğim yorumu.