Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 26 Şubat 2023 #101 Mustafa0999 dedi: Ne yaparsam yapayım trafik akmıyor. 40 tane araba yüklüyor ama yolda araba yok. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... AI yolu olan map seçili olmalı, oyun modu track day olmalı.
Mustafa0999 dedi: Ne yaparsam yapayım trafik akmıyor. 40 tane araba yüklüyor ama yolda araba yok. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... AI yolu olan map seçili olmalı, oyun modu track day olmalı.
Mustafa0999 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 177 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #102 Lee Yubin dedi: AI yolu olan map seçili olmalı, oyun modu track day olmalı. Genişletmek için tıkla... Shutoko paketini kurdum ama öyle bir yol yok bende. PA yazıyor hepsinde.
Lee Yubin dedi: AI yolu olan map seçili olmalı, oyun modu track day olmalı. Genişletmek için tıkla... Shutoko paketini kurdum ama öyle bir yol yok bende. PA yazıyor hepsinde.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 26 Şubat 2023 #103 Mustafa0999 dedi: Shutoko paketini kurdum ama öyle bir yol yok bende. PA yazıyor hepsinde. Genişletmek için tıkla... SRP Extras'ı da indirin ve shutoko klasörünün içine atın.
Mustafa0999 dedi: Shutoko paketini kurdum ama öyle bir yol yok bende. PA yazıyor hepsinde. Genişletmek için tıkla... SRP Extras'ı da indirin ve shutoko klasörünün içine atın.
Mustafa0999 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 177 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #104 Lee Yubin dedi: SRP Extras'ı da indirin ve shutoko klasörünün içine atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu. Peki Tatsimu Pa pitinde nasıl başlayacağım? Hep köprü altında başlatıyor. Son düzenleme: 26 Şubat 2023
Lee Yubin dedi: SRP Extras'ı da indirin ve shutoko klasörünün içine atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu. Peki Tatsimu Pa pitinde nasıl başlayacağım? Hep köprü altında başlatıyor.
Çağrı ıııı ı Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #105 Lee Yubin dedi: map: SRP MAIN_0.9.1_OFFICIAL.7z drive.google.com car pack + trafik araçları: SRP_Car_Pack_2.9.1+Traffic_Cars_1.0.7z drive.google.com fazla hızlı olmayan araçlar: SRP_Slow_Car_Pack_1.1.7z drive.google.com mapte %99 uyarısı alanlar için düşük CPU kullanımlı servera girmek için eklenti: SRP 0.9.1 Overload Layout.7z drive.google.com C1 inner ve outer layout (time attack oynamak için): SRP 0.9.1 C1 Inner Layout.7z drive.google.com SRP 0.9.1 C1 Outer Layout.7z drive.google.com trafik modu için gerekli AI yolu eklentisi: SRP 0.9.1 Shibaura Traffic.7z drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sizi çok meşgul ettim kusura bakmayın ama aı traffic mapi için hangisini indireyim. Çağrı ıııı ı dedi: Sizi çok meşgul ettim kusura bakmayın ama AI traffic mapi için hangisini indireyim. Genişletmek için tıkla... Aa tamam çözdüm sanırım bir daha deneyeceğim
Lee Yubin dedi: map: SRP MAIN_0.9.1_OFFICIAL.7z drive.google.com car pack + trafik araçları: SRP_Car_Pack_2.9.1+Traffic_Cars_1.0.7z drive.google.com fazla hızlı olmayan araçlar: SRP_Slow_Car_Pack_1.1.7z drive.google.com mapte %99 uyarısı alanlar için düşük CPU kullanımlı servera girmek için eklenti: SRP 0.9.1 Overload Layout.7z drive.google.com C1 inner ve outer layout (time attack oynamak için): SRP 0.9.1 C1 Inner Layout.7z drive.google.com SRP 0.9.1 C1 Outer Layout.7z drive.google.com trafik modu için gerekli AI yolu eklentisi: SRP 0.9.1 Shibaura Traffic.7z drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sizi çok meşgul ettim kusura bakmayın ama aı traffic mapi için hangisini indireyim. Çağrı ıııı ı dedi: Sizi çok meşgul ettim kusura bakmayın ama AI traffic mapi için hangisini indireyim. Genişletmek için tıkla... Aa tamam çözdüm sanırım bir daha deneyeceğim
K karslı1661 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #106 Circuit etiketi bulunamıyor diyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 27 Şubat 2023 #107 karslı1661 dedi: Circuit etiketi bulunamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Konuda yazılanları eksiksiz yaptıysanız donanımsal problem hariç bir sorun çıkma ihtimali yok denecek kadar az.
karslı1661 dedi: Circuit etiketi bulunamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Konuda yazılanları eksiksiz yaptıysanız donanımsal problem hariç bir sorun çıkma ihtimali yok denecek kadar az.
2 285736 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 119 Çözümler 3 27 Şubat 2023 #108 Trafik araçlarını hızlandırmanın bir yolu yok mu? Çok yavaş gidiyorlar bende.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 27 Şubat 2023 #109 285736 dedi: Trafik araçlarını hızlandırmanın bir yolu yok mu? Çok yavaş gidiyorlar bende. Genişletmek için tıkla... Sadece trafik için özelleştirilmiş araçlar hızlı gitmeyebilir. Normal araç ekleyip agresifliği falan artırırsanız hızlı gider diye düşünüyorum. @285736 Bir de AI behavior ayarları kısmından throttle limit ayarını artırmayı da deneyin. Ben denemediğim için sonucu ne olur biliyorum. Son düzenleme: 27 Şubat 2023
285736 dedi: Trafik araçlarını hızlandırmanın bir yolu yok mu? Çok yavaş gidiyorlar bende. Genişletmek için tıkla... Sadece trafik için özelleştirilmiş araçlar hızlı gitmeyebilir. Normal araç ekleyip agresifliği falan artırırsanız hızlı gider diye düşünüyorum. @285736 Bir de AI behavior ayarları kısmından throttle limit ayarını artırmayı da deneyin. Ben denemediğim için sonucu ne olur biliyorum.
2 285736 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 119 Çözümler 3 27 Şubat 2023 #110 Lee Yubin dedi: Sadece trafik için özelleştirilmiş araçlar hızlı gitmeyebilir. Normal araç ekleyip agresifliği falan artırırsanız hızlı gider diye düşünüyorum. @285736 bir de AI behavior ayarları kısmından throttle limit ayarını artırmayı da deneyin. Ben denemediğim için sonucu ne olur biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, deneyeceğim.
Lee Yubin dedi: Sadece trafik için özelleştirilmiş araçlar hızlı gitmeyebilir. Normal araç ekleyip agresifliği falan artırırsanız hızlı gider diye düşünüyorum. @285736 bir de AI behavior ayarları kısmından throttle limit ayarını artırmayı da deneyin. Ben denemediğim için sonucu ne olur biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, deneyeceğim.