S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Assetto Corsa satın aldım YouTube'dan bir video izledim ve mod kurdum oyunu açtım oyun sanki 1980'lerdeki yarış oyunu gibiydi. Silip tekrar yükledim önerdiğiniz bir trafik modu videosu var mı en basitinden? Son düzenleme: 1 Temmuz 2024
Assetto Corsa satın aldım YouTube'dan bir video izledim ve mod kurdum oyunu açtım oyun sanki 1980'lerdeki yarış oyunu gibiydi. Silip tekrar yükledim önerdiğiniz bir trafik modu videosu var mı en basitinden?
Enscalsk Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir dene bence. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir dene bence.