Assetto Corsa trafik modu nereden indirilir?

Fatihts09

Decapat
Daha fazla  
Steam'de Assetto Corsa 150 TL'lik bir paketi şu an 15 TL. Bu paketin içinde trafik modu var mı, yoksa nasıl bulup indirebilirim?

Steam'de Assetto Corsa 150 TL'lik bir paketi şu an 15 TL. Bu paketin içinde trafik modu var mı, yoksa nasıl bulup indirebilirim?

Shuto modunu indirebilirsiniz Discord sunucuları bulunuyor isim vermek yasak mı bilmiyorum değilse verebilirim.

Content Manager üzerinden trafik modu ayarını yapabilirsiniz. Fakat bazı mapler için özel trafik modları da var. En meşhuru shutoyu indirirken trafik modunu du ayrıca indirebilirsiniz. Bununla alakalı bir rehber forumda vardı.

Ben bu forumu inceledim bayağı zor bir şekilde anlatıldığını düşünüyorum ben modu kurarken bu kadar uğraşmamıştım.

Ben bu forumu inceledim bayağı zor bir şekilde anlatıldığını düşünüyorum ben modu kurarken bu kadar uğraşmamıştım.
Çok fazla kelime hatası yapmışım ama süresi geçtiği için düzenleyememiştim.

Bir de -sizin tam tersiniz düşüncedeyim- keşke daha da ayrıntılı yazsaydım diyorum. Sıkıştırılmış klasörden oyunun kurulu olduğu klasöre dosya atmayı bile beceremiyorlar çünkü, onu bile soruyorlar...

Hocam zaten offline için bir kaç ay önce traffic tool diye bir şey çıktı. Sizin rehberinizdeki gibi yapınca AI şerit falan değiştiriyor o sırada kaza yapıyor. Biaz değişik hareketler yapıyor track day olarak geçtiği için. Traffic tool ile 2000'e kadar araç ekleyebiliyorsunuz ve FPS çok fark etmiyor. Tabii 2000 yaparsanız ediyor ama normal kullanım 100-250 arası. 2Real Traffic Tool diye ararsanız YouTube'da görürsünüz. Üşenmezsem yakında bir rehber yaparım belki.

Evet izledim onu. Güzel duruyor ama denemedim daha. İyi olur, ben üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…