B Boran1903 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Merhaba, 2-3 kereden fazla denedim, her şeyi tam yapmama rağmen ne harita geliyor ne de modlu arabalar. İsimleri bile gelmiyor. Ne yapabilirim?
Merhaba, 2-3 kereden fazla denedim, her şeyi tam yapmama rağmen ne harita geliyor ne de modlu arabalar. İsimleri bile gelmiyor. Ne yapabilirim?
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 668 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 Boran1903 dedi: Merhaba, 2-3 kereden fazla denedim, her şeyi tam yapmama rağmen ne harita geliyor ne de modlu arabalar. İsimleri bile gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Content Manager yüklü mü Artı 0 Eksi
Boran1903 dedi: Merhaba, 2-3 kereden fazla denedim, her şeyi tam yapmama rağmen ne harita geliyor ne de modlu arabalar. İsimleri bile gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Content Manager yüklü mü
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 22 Temmuz 2024 #3 Boran1903 dedi: Merhaba, 2-3 kereden fazla denedim, her şeyi tam yapmama rağmen ne harita geliyor ne de modlu arabalar. İsimleri bile gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Content manager yüklemediyseniz olmaz hocam. Fotoğraflı bir şekilde anlatsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Boran1903 dedi: Merhaba, 2-3 kereden fazla denedim, her şeyi tam yapmama rağmen ne harita geliyor ne de modlu arabalar. İsimleri bile gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Content manager yüklemediyseniz olmaz hocam. Fotoğraflı bir şekilde anlatsanız daha iyi olur.
KS KS B Boran1903 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 Crylogs dedi: Content manager yüklemediyseniz olmaz hocam. Fotoğraflı bir şekilde anlatsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Videolarda anlatıldığı gibi yaptım. Yani content maneger yüklü Chezzaritz dedi: Content Manager yüklü mü Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
Crylogs dedi: Content manager yüklemediyseniz olmaz hocam. Fotoğraflı bir şekilde anlatsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Videolarda anlatıldığı gibi yaptım. Yani content maneger yüklü Chezzaritz dedi: Content Manager yüklü mü Genişletmek için tıkla... Evet