Ugurcp
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 8GB
- Ekran kartı
- NVIDIA Geforce 940mx
- İşlemci
- i5-7200U
Merhaba, Assetto Corsa'yı daha dün indirdim. İnternetten trafik modu yapmaya çalıştım. İlk başta Online gireyim dedim ve Online modlarını yüklemeye başladım. Çok fazla mod indirdim fakat Online'ye girdiğimde FPS'im fena şekilde düştü. Ben de tek kişilik trafik modu yapmak istiyordum. İnternetten videolar izledim hepsi aynı şeyleri anlatıyor ve dedikleri şeyleri yaptım. İlk önce "sol" denilen şeyi yükledim. Daha sonra harita ve haritanın trafik modu ve sonra mod paketleri. Hepsini yaptım fakat oyunda ne yaparsam yapim "Track Day" kısmından oyuna giremiyorum. Girdiğimde şöyle bir hata veriyor;
Bu hataları alınca oyuna fazla mod yüklediğim için oldu sanıp bilgisayara yüklediğim modları ve Assetto Corsa'yı silip oyunu tekrar yükledim ama modlar yine duruyor. Dünden beri uğraşıyorum sizce bu sorun neden kaynaklı?
Bu hataları alınca oyuna fazla mod yüklediğim için oldu sanıp bilgisayara yüklediğim modları ve Assetto Corsa'yı silip oyunu tekrar yükledim ama modlar yine duruyor. Dünden beri uğraşıyorum sizce bu sorun neden kaynaklı?
Son düzenleyen: Moderatör: