Assetto Corsa Trafik Moduna Girmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ugurcp

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
NVIDIA Geforce 940mx
İşlemci
i5-7200U
Merhaba, Assetto Corsa'yı daha dün indirdim. İnternetten trafik modu yapmaya çalıştım. İlk başta Online gireyim dedim ve Online modlarını yüklemeye başladım. Çok fazla mod indirdim fakat Online'ye girdiğimde FPS'im fena şekilde düştü. Ben de tek kişilik trafik modu yapmak istiyordum. İnternetten videolar izledim hepsi aynı şeyleri anlatıyor ve dedikleri şeyleri yaptım. İlk önce "sol" denilen şeyi yükledim. Daha sonra harita ve haritanın trafik modu ve sonra mod paketleri. Hepsini yaptım fakat oyunda ne yaparsam yapim "Track Day" kısmından oyuna giremiyorum. Girdiğimde şöyle bir hata veriyor;

1681646101323.png

1681646148074.png

Bu hataları alınca oyuna fazla mod yüklediğim için oldu sanıp bilgisayara yüklediğim modları ve Assetto Corsa'yı silip oyunu tekrar yükledim ama modlar yine duruyor. Dünden beri uğraşıyorum sizce bu sorun neden kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kardeşim bide bu video yararlı olacaktır bu çalışmıyosa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı